Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Defektes vagyok?

Figyelt kérdés

Úgy alakult, hogy a kevés régi női ismerősömnél hiába a próbálkozás, illetve a leszólításnál is már sokszor kudarcot vallottam. Az egyetlen esélyem az lenne, hogy nem ismerkedési célból megismerjen egy lány és később lehet kapcsolat lenne belőle de egyáltalán nem vagyok olyan közegekben ahol lennének nők. Utóbbi időben kezdem úgy gondolni, hogy biztosan rút vagyok, meg egyáltalán nem imponáló a bátorság, hogy odamegyek valakihez az érdeklődési köröm pedig senkit se érdekel meg, hogy ánblokk lehet mások szemében az első benyomás amit keltek az valami szánalmas gyökér összképe lehet aki képtelen bármire is. Kezdem feladni ezt az egészet, meg el is ment teljesen az önbizalmam, a rokonaim is biztos csak kamuznak, hogy milyen jó srác vagyok, hogy ne bántsanak meg vagy nem tudom. Szóval gondolom beírok ide, lehet valaki tud valami megoldást.

19/F

nov. 3. 00:01
 1/6 anonim válasza:
Menj el edzeni, és izmosodj. Legyél bátrabb.
nov. 3. 01:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Sokaknak nem szimpatikus, amit megértek, de szerintem ilyenkor meg lehet próbálni online ismerkedni, hátha úgy könnyebben megy, magabiztosabban.
nov. 3. 02:52
 3/6 anonim ***** válasza:
#2-es vagyok. Mármint sokaknak nem szimpatikus az online ismerkedés*
nov. 3. 02:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet a kisugárzásod rossz, mert nagyon rá vagy már görcsölve a pártalálásra

Amúgy nekem tetszene ha élőben jönnél oda hozzám, ha szimpatikus lennél

Ha szerinted senkit nem érdekel az, ami téged igen, lehet érdemes volna új hobbikat találnod, már csak azért is, hogy addig se ezen a kérdésen pörögj

nov. 3. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi baj. Fiatal vagy. A korban hozzád illő lányok nagy része pedig még várja a csodát, válogat, mindig jobbat akar. Nem mindenki, de sokan. Na most vagy türelmes vagy, és kivárod, amíg összefutsz egy olyannal, aki nem telhetetlen, vagy szenvedsz, esetleg nem foglalkozol az egésszel, és éled az életed, találsz valami hobbit, szórakozol, utazol stb. A döntés a tied.
nov. 3. 17:06
 6/6 anonim válasza:
Lehet hogy azoknál a lányoknál akiknél próbálkoztál a cicijük rákos volt. A cici rák finom sütve de amúgy elviselhetetlen. Próbáld meg a cicijüket letépni
nov. 4. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!