Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Defektes vagyok?
Úgy alakult, hogy a kevés régi női ismerősömnél hiába a próbálkozás, illetve a leszólításnál is már sokszor kudarcot vallottam. Az egyetlen esélyem az lenne, hogy nem ismerkedési célból megismerjen egy lány és később lehet kapcsolat lenne belőle de egyáltalán nem vagyok olyan közegekben ahol lennének nők. Utóbbi időben kezdem úgy gondolni, hogy biztosan rút vagyok, meg egyáltalán nem imponáló a bátorság, hogy odamegyek valakihez az érdeklődési köröm pedig senkit se érdekel meg, hogy ánblokk lehet mások szemében az első benyomás amit keltek az valami szánalmas gyökér összképe lehet aki képtelen bármire is. Kezdem feladni ezt az egészet, meg el is ment teljesen az önbizalmam, a rokonaim is biztos csak kamuznak, hogy milyen jó srác vagyok, hogy ne bántsanak meg vagy nem tudom. Szóval gondolom beírok ide, lehet valaki tud valami megoldást.
19/F
Lehet a kisugárzásod rossz, mert nagyon rá vagy már görcsölve a pártalálásra
Amúgy nekem tetszene ha élőben jönnél oda hozzám, ha szimpatikus lennél
Ha szerinted senkit nem érdekel az, ami téged igen, lehet érdemes volna új hobbikat találnod, már csak azért is, hogy addig se ezen a kérdésen pörögj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!