Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha ennyire defektes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha ennyire defektes vagyok?

Figyelt kérdés

Lassan 17 éves vagyok. Még nem volt kapcsolatom. Tudom még nem vagyok elkésve.

Több fiúval is összejöhettem volna már de mégse tettem meg.

Néha tök rendes srácokat is visszautasítottam.

Én se tudtam sokáig megmagyarázni, hogy miért. Először arra gondoltam, hogy biztos válogatós vagyok. De sajnos nem ez a baj.

Jobban átgondoltam a dolgokat és rájöttem, hogy az elköteleződéstől félek. Mindegyik fiúval jól elvoltam egészen addig amíg komolyat nem akart tőlem. Ha arra fordult a beszélgetés, hogy járjunk-e vagy mi legyen akkor egyszerűen bepánikoltam és az agyam tiltakozni kezdett. Hiába találom a pasit nagyon kedvesnek.

Lehet, hogy köze van ehhez annak, hogy a szüleim nem engedték sokáig, hogy barátom legyen (pedig anno kilátásban se volt még).

Az ő házasságuk tönkrement. Igazából nem is tudom miért vannak együtt.

Az is lehet, hogy csak éretlen vagyok egy kapcsolathoz.

El fog ez valaha múlni? Félek, hogy nem. :/

Van így valaki más is?

2016. szept. 21. 21:40
 1/1 anonim ***** válasza:
49%
Nem is vagy defektes gyönyörűm ne mondj ilyet. Egy ilyen kis kapcsolatocska se akkora nagy elköteleződés mint amennyire képzeled (kivéve ha a párod betegesen féltékeny vagy valami). Én is féltem tőle nem biztam magamban hogy nem vagyok rá készen nem tudok majd megfelelőt nyujtani. Oda értem hogy nagy nehezen lett valaki és rájöttem hogy ez nem házasság nem örökéletű dolog nem kell parázni félni tőle. Nem egy életre választasz pár már mint régen esetleg, hanem többet megtapasztalsz és utána mérlegelsz hogy neked még is mire van szükséged tered és időd. Hát igen egy gyerek szeme elötti rossz és tönkremenő házasság nem sok jót sugall, lehet csak érdekből mert máshogy nem jönnének ki jól de ehhez csak neked van elég infod alátámasztani. Nem vagy érettlen csak félsz egy új dologtol amitől eggyáltalán nem kéne mert semmi extra nincs benne, amint egyszer kikötsz valaki melett már máshogy fogod látni a világot. Ha esetleg szakítasz vele meg még másabb lesz a látásod. Drukkolok neked hogy légy boldog minél hamarabb és maradj is az nagyon sokáig. F/23
2016. szept. 21. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!