Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehetne korombeli lányokka...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne korombeli lányokkal ismerkednem? 16F

Figyelt kérdés
Próbálkoztam már Yubo-n, Közösségi oldalakon. Bulik kiesnek, nem szeretek se inni, se cigizni, se bulizni.. Sulimban nincsenek lányok, csak fiúk, tehát ez is kiesik. Utcán meg amerre járok, sehol senki. Szerintetek hol lehetne próbálkozni? 16F

nov. 22. 22:54
 1/10 anonim ***** válasza:
63%

Olyan helyeken, ahova te is szivesen jarsz. Ha vannak hobbijaid, akkor ott ahol azt csinalod.

Ha az ivas , cigizes es bulizas a fontos szamodra akkor jo esellyel kocsmaban vagy szorakozohelyen

nov. 22. 23:12
 2/10 A kérdező kommentje:
#1 épp ezt írtam, hogy nem szeretem, se a piát, se a bulikat, se nem cigizek. Crossmotorozok, ahol eléggé ritkák a lányok..
nov. 22. 23:17
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Állatmenhelyen, könyvtárban, művészetekben elég gyakran megfordulnak lányok is, sőt a fiúk a ritkák.
nov. 23. 00:14
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted ki jönne össze olyasvalakivel, akinek folyton a pián, cigin meg a buliizáson jár az esze? Nőj már fel!
nov. 23. 00:41
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Miért vagytok ilyen értetlenek? Pont az ellenkezőjét írta, hogy NEM iszik és nem cigizik...
nov. 23. 03:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Parkok pl, de az csak nyáron jó ötlet. A Tinder és hasonlókat nem ajánlom, de online közösségi oldalakat simán kipróbálthatsz. én is egy olyan oldalon ismertem meg a barátnőmet, ahol ilyen anime dolgok voltak, mint egy Instagram pld.

A bulikat én sem szeretem, és társkeresésre nem is ajánlom, mert ott nagy valószínűséggel olyan lánnyal fogsz találkozni aki több f.szt fogott már, mint kilincset.

De plázákban is nagyon sok csaj van, például mikor csak nézegetnek valamit mondjuk ruhát, lehet nem zavarnád... :D

vagy ha várakoznak valahol.

De, ha vannak itt lányok, ők biztosan jobban tudnak segíteni! szóval inkább lányok kellene segítsenek neked ebben.

nov. 23. 07:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Igazából bárhol találhatsz. Egyszerűnek hangzik, de tényleg így van, nyitott szemmel kell járni.
nov. 23. 08:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia :)

Én lányként válaszolok, ha van kérdésed majd privátban is írj nyugodtan.

Lehet hülyén hangzik, de kezdj el sportolni (ha sportolsz akkor bocsi).

Én például küzdősportolok és bár nálunk nem olyan a korosztaly mostmár, de régebben voltak akik edzésen ismerkedtek meg.

Na meg ott vannak a versenyek. Ott van lehetőség igazán, nálam is próbálkoztak már.

Vagy ha szeretsz valamilyen filmet/filmeket legyen az mondjuk Marvel akkor lépj be Marveles Face csoportba és ott is lehet közös érdeklődés alapján beszélgetést kezdeményezni :)

nov. 23. 09:58
 9/10 anonim ***** válasza:

a bulikat ahol 3 retardált cigis elkezd pampogni hogy " ő meg kicsoda.. cigi sincs a kezében" na az ilyenek miatt én is kerültem

pedig jó arcok is vannak olyan helyeken.

nov. 23. 10:20
 10/10 anonim ***** válasza:

de am az ilyen bizonyos cigisek azok akik bent sincsenek.. nekik odakint van a buli 😅🤣 de szeretem

hozzá nem mernek szólni senkihez se de ők neked beszólnak 🙄

nov. 23. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!