Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehetne korombeli lányokka...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne korombeli lányokkal ismerkednem? 16F

Figyelt kérdés
Próbálkoztam már Yubo-n, Közösségi oldalakon. Bulik kiesnek, nem szeretek se inni, se cigizni, se bulizni.. Sulimban nincsenek lányok, csak fiúk, tehát ez is kiesik. Utcán meg amerre járok, sehol senki. Szerintetek hol lehetne próbálkozni? 16F

tegnap 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Olyan helyeken, ahova te is szivesen jarsz. Ha vannak hobbijaid, akkor ott ahol azt csinalod.

Ha az ivas , cigizes es bulizas a fontos szamodra akkor jo esellyel kocsmaban vagy szorakozohelyen

tegnap 23:12
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 épp ezt írtam, hogy nem szeretem, se a piát, se a bulikat, se nem cigizek. Crossmotorozok, ahol eléggé ritkák a lányok..
tegnap 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Állatmenhelyen, könyvtárban, művészetekben elég gyakran megfordulnak lányok is, sőt a fiúk a ritkák.
ma 00:14
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted ki jönne össze olyasvalakivel, akinek folyton a pián, cigin meg a buliizáson jár az esze? Nőj már fel!
ma 00:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagytok ilyen értetlenek? Pont az ellenkezőjét írta, hogy NEM iszik és nem cigizik...
ma 03:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!