Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ghostingolt a lány? Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ghostingolt a lány? Mit szúrtam el? Ez biztosan az már? Nem kellek neki? Csak úgy megutált?

Figyelt kérdés

Egy hete még éjszakákon át chateltünk, hívásoztunk stb. Nagyon kedvesen beszélgettünk, dicsérgettük először egymás belső, majd külső tulajdonságait is. Aztán hirtelen se kép, se hang. Pedig előtte vagy három hétig csevegtünk. Amúgy iskolatársam, bár egy évvel fiatalabb. Minden szépen haladt, semmi előjele nem volt. Írtam neki sulis ürüggyel is, a házit sem küldte el. Pedig mindent látott, kb. 3 naponta írtam neki.

Amúgy érdekes, de személyesen nem túl sokat beszélgettünk... Nem tudom miért... Talán gyávák voltunk mindketten. Amikor összeszedtem a férfiasságom, akkor ő menekült. De gépen át kvázi flörtöltünk, de minimum barátkoztunk. Nagyon illettünk egymáshoz.

Mi lehet a gond? :-(

Nem akarom, hogy őt is elveszítsem... :-( Ugye nem csak játszott? :-(

ma 01:26
 1/3 A kérdező kommentje:
Mit tegyek???
ma 01:29
 2/3 A kérdező kommentje:

Amúgy nem vallottam neki szerelmet, nem hívtam el randizni, tehát kizárt, hogy ne merne elutasítani.

Remélem nem a kretén irigyeim, utálóim pletykáltak valamit rólam neki, ami miatt fél tőlem...

ma 01:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Mit mondanak az irigyek?
ma 02:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!