Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most akkor hogy is van ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Bocsánat, egy kicsit eltérek a párkapcsolatoktól, de van jelentősége a történet szempontjából...

Mégis hogy van az, hogy van barátnőm és a dolgok csak rosszabbak, mint egyedül, pedig nagyon vágytam egy kapcsolatra és úgy érzem jó embert találtam, de valami nagyon eltört bennem...

Már a szex sem jó, nem tudom élvezni és semmit sem azon kívül, nem érzem, hogy küzdenem kellene vagy akármi, és ez a lánynak is feltűnt sajna... Ő szeret és én is, de nem tudom mit érzek, mintha elvesztettem volna valamit, nem tudok élvezni semmit, mintha kiégtem volna...

17/F

Kérlek értelmes válaszokat adjatok (:

2018. ápr. 4. 22:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt? Ha már huzamosabb ideje, akkor egy erős kötelék és bizalmi kapcsolat mindenképpen kialakult, megkedvelted a lányt, mert kiváló ember számodra, de ez a leírtak alapján már nem szerelem (ha csak nem történt a magánéletben valami, ami ennyire kihat az érzelmeidre). Tapasztalatból mondom, ha a lányt ezt érzi és látja rajtad, akkor ő is ugyanúgy szenved, csak nem biztos, hogy beszél róla.
2018. ápr. 4. 22:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyjából 3 hónapja, tudom, hogy szeretem, mivel én nagyon nehezen tudok bármit is érezni és mikor rá gondolok nem az a közöny jut eszembe, csak ugyan akkor nagyon fura, és ő is megjegyezte ,hogy az, hogy van, hogy nem beszélünk 1 héten keresztül csak napi 2-3 mondatot...
2018. ápr. 4. 22:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor szervezzetek minél több közös programot, kapcsolódjatok ki együtt, idézzetek fel emlékeket, ne az intimitás legyen az előtérben, hanem a másik személyisége. Lehet csak épp egy ilyen időszakot élsz meg, nem is akartam pesszimista lenni, csak én a másik oldalról tapasztaltam ezt meg, igaz más szituációban. (első)
2018. ápr. 4. 23:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!