Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak simán fogadjam el, hogy sosem lesz senkim?
Figyelt kérdés
Már 19 éves vagyok. Eddig még sosem tetszettem senkinek. Ronda vagyok és erről már mástól is kaptam megerősítést. Ezen felül még csak olyan tulajdonságaim sincsenek, ami miatt szívesen beszélgetne velem egy idegen. Igazából semmi "haszna" nem lenne abból egy lánynak, ha engem választana. Én sem választanám magam lányként, ha lenne más lehetőségem.2018. márc. 2. 20:59
11/15 Fruzs33 válasza:
Egy kicsit többet kéne adnod magadra önbizalomból.A lányok többsége szereti,ha van egy kis egészséges önbizalma egy fiúnak,de azért nem száll el magától.
Én azért megismernélek,ha gondolod...
12/15 A kérdező kommentje:
Van önbizalmam. Bízok a képességeimben. Tudom, hogy mire vagyok képes (nagyjából). Csupán a kinézetem nem a legjobb - és ezzel is tisztában vagyok.
2018. márc. 7. 21:16
13/15 anonim válasza:
Mintha ha csak magamat olvasnam
14/15 anonim válasza:
Nagyon ajjanlom neked a pszichológust!!! Nem azert mert hulye vagy.. Szo sincs róla. Ezt hallgasd.; én is olyan voltam mint te mndenii csak utalt csúnyának tartottak es ezt a tudatomra is hoztak. Elkezdtem pszichológushoz járni... Nem azert mert kellett vagy anyam vagy valamelyik tanar vagy az orvosom vagy barki mondta volna h menjek, hanem azert mert en szerettem volna, mert tudtam h változtatnom kell. Egy par honap elteltével azt vettem eszre h az emberek jobban közelednek hanem zzam kedvesebbek es több baratom is lett (lany e fiu eggyarant) az a helyzet h a lányok ak es szintúgy a fiúknak is számít tudat alatt is h kinek milyen kisugárzása vin mit lát rajta boldog, boldogtalan, unalmas élete van, befasult stb... Az a lenyeg h minél tobbet mutass magadból es próbálj meg minél tobbet beszélgetni azzal akit barátodnak vagy baratnodnek szeretnél. Nem baj ha visszautasit, vagy megpróbál lerázni, ne érdekeljen a cel h megkedvelejenek vagy utolso esetbe tanulj ismerkedni. Nagyon fontos h ne fecebookon vagy mas közösségi oldalakon beszélgess online, hanem a valóságba, ugy hogy a szemébe nézel!!!!! Nagyon fontos h a szemébe nézz naggggyon fontos hidd el. Egyepkent ugy tunik nekem h visszahúzódó vagy. Nagy valószínűséggel akinek tetszel az is visszahúzódó es eszébe sincs kezdeményezni, mert nem mer es nem tudja h kell. Tehat ha valaki tetszik neked akkor ne félj odamenni es beszélgetni vele. Nem kell különösebb indok h elkezd vele beszel getni, de azért jo ha van. De tok mind1 mi az indok bármi lehet a legkisebb dolog is. Ezt batatkozasra (fiu lqnyoknal ugyan ugy használhatod) Attol hogy valaki bűn ronda attol meg vannak barátai, ezt azert tudom mert en is ismerek olyan embereket akik tok normálisan néznek ki, de vannak nekik nem tul helyes de annál jobb barataii is, pont úgy mint nekem is. Nagy egyszerűséggel egy közös érdeklődési kort kell keresned vagy barmit amin mondjuk mindketten gondlkoztok vagy mind2en csináljátok vagy akármi, de tenyleg akármi lehet. Csak beszélgetni kell es minden menni fog. A lenyeg h tapasztalatokat szerezz. #szemkontaktus 19F
15/15 anonim válasza:
Inkabb csak ne agyalj rajta annyit masnak sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!