Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, ha valószínűleg nem lesz senkim?
Figyelt kérdés
Hamarosan 19 éves leszek. Kezdek beletörődni, hogy valszleg senkim sem lesz. Egy ocsmány és életképtelen fiú vagyok, és semmit sem érő belső tulajdonságaim is csak rontják a helyzetet. Sose volt barátnőm, 1 lány se volt akivel bármeddig is eljutottam volna, menekülnek előlem. Az a baj, hogy mostanában vesztettem el az utolsó reményeimet is. Nem látok kiutat a magányból, egyszerűen a haverok és a maradék jó barátok szerint is menthetetlen már az állapotom, nem tudnak segíteni. Aszexuális nem tudok lenni önakaratból, tehát szenvedni fogok emiatt sajnos. Nem tudja semmi sem lekötni a figyelmem erről a témáról. El tudom valahogy fogadni a tényt könnyen, hogy engem senkinek sem szántak?2017. dec. 5. 23:26
1/14 anonim válasza:
Hagyjad már mi az hogy soha sem lesz senkit apám 30 évesen ismerte meg anyámat ő volt neki az első ne mond hogy nem lesz nőd próbálkoz én se vagyok valami szexi egy nőm volt azt is elbasztam azóta meg próbálkozok ma olyan lányra írtam rá akit nem is ismerek de meg kell próbAlni mindent én most edzegetni szoktam te is kezdj el valamit sportolni vagy gyúrni és egyszer úgy is meglesz az igazi ne add fel nem csak te vagy így :)
2/14 A kérdező kommentje:
Rendben köszi :) megpróbálom nem feladni de annyira lehetetlennek tűnik...
2017. dec. 5. 23:43
3/14 anonim válasza:
F.sza haverjaid/barátaid vannak...
4/14 A kérdező kommentje:
Próbáltak segíteni de igazuk van ami menthetetlen az menthetetlen....
2017. dec. 6. 00:04
5/14 anonim válasza:
Nekem sem volt senkim hosszú évekig szerelmes voltam olyan lányba aki a barátom volt és tudta hogy szeretem de nem akart tőlem semmit. 2 öngyilkossagi kisérletem volt, minden nap szenvedésből és fájdalomból állt össze .
6/14 anonim válasza:
3 évig éltem viszonzatlan szerelemben minden nap nehéz volt, de tudtam hogy küzdenem kell!
Elfogadtam hogy egyedül maradok életem vegéig.
7/14 anonim válasza:
De nem megismerkedtem egy lánnyal és egymasba szerettünk azóta eggyütt vagyunk. Nem kell egyből feladni küzdeni kell ha nem tudsz akkor tanulj meg küzdeni, mert a boldogságod múlik rajta.
21 F
8/14 anonim válasza:
Próbálj meg lazítani, nagyon rágörcsölsz erre a dologra. Próbáld meg egyedül is jól érezni magad, hobbik, haverok stb. aztán egy kapcsolat majd lehet hogy jön magától, amit egyébként könnyebb is bevonzani, ha nem keresed görcsösen.
9/14 anonim válasza:
Én is ismerem ezt az érzést.
Bár én egyes lányok szerint helyes vagyok, de persze csak barátnak vagyok jó nekik...
Inkább az alkoholnak és kocsinak (amikre nincs pénzem, de a neten nézek róluk videókat) szentelem az életem.
10/14 anonim válasza:
Ahh velem is ugyanez van bar en lany vagyok. Neha en is kiakadok hogy legszivesebben meghalnek mert akkorq szerencsetlenseg vagyok. Meg sose volt baratom es lassan mar barataim sincsenek nem tudom miert talan egyre elviselhetetlenebb vagyok. De nyugodj meg valami majd csak lesz valami biztos nem fogsz egywdul maradni eleted vegeig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!