Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan fogadjam el, ha valószí...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el, ha valószínűleg nem lesz senkim?

Figyelt kérdés
Hamarosan 19 éves leszek. Kezdek beletörődni, hogy valszleg senkim sem lesz. Egy ocsmány és életképtelen fiú vagyok, és semmit sem érő belső tulajdonságaim is csak rontják a helyzetet. Sose volt barátnőm, 1 lány se volt akivel bármeddig is eljutottam volna, menekülnek előlem. Az a baj, hogy mostanában vesztettem el az utolsó reményeimet is. Nem látok kiutat a magányból, egyszerűen a haverok és a maradék jó barátok szerint is menthetetlen már az állapotom, nem tudnak segíteni. Aszexuális nem tudok lenni önakaratból, tehát szenvedni fogok emiatt sajnos. Nem tudja semmi sem lekötni a figyelmem erről a témáról. El tudom valahogy fogadni a tényt könnyen, hogy engem senkinek sem szántak?

2017. dec. 5. 23:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Semmi képpen ne veszitsd el a fejed, mert az élet még szeretné néha megsimogatni. Gondolj arra, a Párizsi Notre Dame torz alakjának ,Quazimodo - nak is volt , méghozza gyönyörü szép nöje , akkor miért éppen Neked ne lehetne?? Találj magadnek elfoglaltságot, egy jo hobbit, és az idö mindent meghoz, csak kissé eleibe kell menni a dolgoknak.Ne lássa senki rajtad, hogy elcsüggedtél.
2017. dec. 7. 05:57
 12/14 anonim ***** válasza:
48%
11 csak hogy ő egy fikcionális karakter
2017. dec. 7. 07:35
 13/14 anonim ***** válasza:

A halak versenyeztek.Elsok kozott ertek celba harcsa, csuka,utanuk az osszes tobbi, a REMENY HAL meg utoljara.

Amig lelegzik, addig remel az ember.

Lehet lepontozni, ezt is . . .

2017. dec. 16. 04:57
 14/14 anonim ***** válasza:
13 de ha a remény hal meg utoljára, utána jön a szarok rája :D
2017. dec. 16. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!