Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kell, hogy fogadjam, hogy soha nem lesz barátnőm?
Egyszer láttam egy filmet, ami egy egyszerű pszichológiai és valószínűségszámítási kísérletet mutatott be. Egy jól kinéző és egy kifejezetten csúnya srác 100 lány telefonszámát kérte el az utcán. Átlagos vagy szép lányokhoz mentek oda kb. ugyanazzal a szöveggel. Az eredmény alapján a csúnya srácnak 6, a jónak 32 telefonszám lett meg. A 6 lányból elég valószínű, hogy egy összejön.
A tanulság röviden az, hogy általában azoknak vannak a legjobb csajai és a legjobb kapcsolatai, akik nem félnek próbálkozni és a lehető legtöbb szimpatikus lányt leszólítják.
Te se depizz, helyette próbálkozz. Már csak a magas számok törvénye alapján is egyszer össze kell jönnie.
Lesz csajod ne izgulj.
Én is ugyanígy voltam mint te, erre amikor nem számítottam rá az az másfél éve már lassan összejöttem a barátnőmmel aki nekem az első, főleg hogy viszonzott szerelemről van szó. Én álmomban sem hittem volna hogy összejövök vele.
#1: nem ismerem amiről írtál, így nem tudom kik a szereplők. Na de ha egy tényleg csúnya a srác (nem az, akiről 1-2 ember azt gondolja, aztán mégse) a 6/100 lányból szerintem inkább az a valószínű, hogy egy se jön össze neki.
Persze van benne igazság: próbálkozni, próbálkozni, és nem feladni, nem elfogadni ami van. Én is hasonló szituban vagyok, kívánom mindkettőnknek a legjobbakat, pl amit a #2-es írt. Próbálkozzunk, hátha:)
"Meg még egy kérdés is most eszembe jutott, hogy szerintetek hátrány-e az udvarlásban, hogy meghaltak a szüleim (anyám napra pontosan 5 éve, apám meg több mint 7 és fél éve).
"
Az udvarlásban ez nem hátrány. Ez alapján minek ítélne meg, vagy hogyan , vagy mit szűrne le rólad?
Amúgy ne add fel még énszerintem; lehet, hogy pont mikor már feladnád, akkor sodor az életedbe valakit a sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!