Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy nekem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nekem senki nem ír vissza? 16L

Figyelt kérdés
Chat.hu-n ismerkedek már egy éve, de senki nem ír vissza, lehet az 20 éves, 16 éves, vagy 30 éves is. Rám nem ír senki (másokra igen), sok lány mondta, hogy ők percenként kapnak privátokat, amit el is hiszek, mivel az egyik ismerősöm is csinált egy profilt, és láttam hogy sorra kapja az üzeneteket... Miért csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Ha van fent rólam kép, ha nincs, akkor sem írnak soha...
2018. febr. 27. 08:13
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván itt is vannak kretének, de hol nincsenek?
2018. febr. 27. 13:23
 22/41 anonim ***** válasza:
91%

"Ki kíváncsi ezekre?"

Ne meséld be nekem, hogy az egekig magasztalt chat.hu-n nem kaptál egy halom ilyen üzenetet...

2018. febr. 27. 13:26
 23/41 A kérdező kommentje:
Ott is kaptam ilyen üzeneteket, de nem ennyit, ott legalább nem ír annyi barom.
2018. febr. 27. 14:14
 24/41 anonim ***** válasza:
Mint valamelyik előttem író kolléga mondta, mindenhol vannak hülyék, de van itt pár normális ember is, aki nem csak d**ni akar. Egyébként meg nem vagy lecsúszva semmiről! Aki megy perverz hülyeségeket írogat azt tiltsd le, hagyd figyelmen kívül!
2018. febr. 27. 14:33
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem magadba is kellene nézni kicsit, nem igazán csodálkozom, hogy nem akarnak veled ismerkedni.

Általánosìtasz, ennyk erővel mi is mondhatnánk rólad dolgokat.

De te tudod, én nem akarlak bántani

2018. febr. 27. 14:56
 26/41 A kérdező kommentje:
25-ös, miért kéne magamba néznem? Hisz nem is ismersz. Amúgy nyugodtan mondhatsz rólam bármit, nem vagyok sértődékeny. Na mesélj. :D
2018. febr. 27. 15:28
 27/41 Doctor Manhattan válasza:
Tessék, most visszaírtak egy csomóan!
2018. febr. 27. 15:31
 28/41 anonim ***** válasza:

Azért kellene magadba nézned, mert a problémádnak elég mély gyökere lehet. Panaszkodsz, hogy senkinek nem kellesz, de az alapján, amit itt ìrtál, nem jogtalanul van ez az egész. Nekem nagyon úgy néz ki, hogy ìtélkező vagy és kicsit nagyképű.

25-öa voltam.

2018. febr. 27. 15:48
 29/41 A kérdező kommentje:
Mitől lennék nagyképű?
2018. febr. 27. 15:55
 30/41 anonim ***** válasza:

Pl. Az előző kommented, amire válaszoltam, nekem kicsit annak tűnt. De látom van problémád, szóval nem akarlak még kritizálni is.

Szóval innentől én kiszállok a beszélgetésből, egy rakás pasi van akivel elvileg beszélhetnél.

(25-ös voltam)

2018. febr. 27. 16:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!