Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek miért nem ír nekem vissza szinte senki a Badoon?
Ennyire rossz fotókat teszek fel?
Vagy az a baj hogy nincsen egészalakos képem fent
Vagy én nem tudok olyat írni hogy felkeltsem az érdeklődést?
A vékonyabb alkat lehet a probléma?
Vagy ennyire nem lennék jóképű?
Vagy csak ennyire el vanak csúszva fent az arányok hogy egy lányra jut 50 vagy több férfi?
Csak azért furcsa mert régebben mikor próbáltam ismerkedni azért volt hogy visszaírtak, az elmult 1-2 évben szinte semmi.
Plusz másoktól hallom hogy rájuk írnak meg válaszolnak is nekik..
Köszönöm a segítséget.
Ha valaki nagyon kíváncsi annak elküldök pár képet
31F
1. Nem tudjuk hogy nézel ki (ha gondolod küldj képet!).
2. Lehet te is tipikusan a szokásos sablonszöveget nyomod mint minden 2. pasi.
3. Unalmas vagy.
De ha így lenne akkor nem hallanám egyik férfi ismerősömtől barátomtól sem hogy vissszírnak nekik meg maguktól rájuk írnak, nem hinném hogy hazudnának.
Miből gondolod hogy hamisak a női badoo-s profilok?
Nem tudom komolyan ekkora arány csúszás van 500:1 ?
Mert akkor tényleg semmi értelme a Badoonak.
De akkor hogy van az hogy másoknak visszaírnak?
A miért pont nekem kérdés ez esetben szubjektív.
A érdés az hogy nekem miért nem ha másnak igen.
Felvetődött az unalmasság kérdése.. Milyen az ha valaki unalmas?
Elég inteligens vagyok sok témában el tudoim beszélgetni főiskolát végeztem több szakmám van és külföldön élek jelenleg.
Az a tipikus ismerkedési szöveg:
Nagyon szimpatikus vagy, szeretnélek megismerni. A kedvenc színem a pink és egy házat szeretnék fehér léckerítéssel, meg 6 gyereket. :D mondjuk nem voltam fent soha társkeresőn, de pl.a facebookon szoktam kapni hasonló marhaságokat.
Nem lany vagyok,
-Elkepzelehto, hogy rosszak a kepeid. Ha fent van 4 kep abbol az egyiken nem nezel ki jol, akkor tovabb kattint.
- igen az is problema, ha nincs fent egesz alakos
- ha mindenenkinek sablont kuldesz, akkor igen, vagy ha tul hosszu, vagy ha unalmas, stb
- ha vekony vagy ellensulyod jo oltozkodessel.
- de leginkabb az utolso ketto a problema, nem vagy jokepu, bar ezt igy nem lehet ertekelni, de az aranyok tenyleg ezek. Meg ha tobb noi profil van mint 50:1 azoknak egy resze is kamu.
Egy jotanacs, csak, hogy hagyjak valami pozitivat is. A kereset allitsd be 28-35ig. Utana mar elegge leeresztenek a nok, de ha ez nem gond akkor told ki 40-ig. Egy ertelmes levelre visszafog irni 30%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!