Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok szerintetek miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek miért nem ír nekem vissza szinte senki a Badoon?

Figyelt kérdés

Ennyire rossz fotókat teszek fel?

Vagy az a baj hogy nincsen egészalakos képem fent

Vagy én nem tudok olyat írni hogy felkeltsem az érdeklődést?

A vékonyabb alkat lehet a probléma?

Vagy ennyire nem lennék jóképű?

Vagy csak ennyire el vanak csúszva fent az arányok hogy egy lányra jut 50 vagy több férfi?

Csak azért furcsa mert régebben mikor próbáltam ismerkedni azért volt hogy visszaírtak, az elmult 1-2 évben szinte semmi.

Plusz másoktól hallom hogy rájuk írnak meg válaszolnak is nekik..

Köszönöm a segítséget.

2018. jan. 9. 17:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Én felregisztráltam, de kb 3 napig bírtam.

Ez alatt kb 5 sráccal beszélgettem, bár nekem már ez is "ku-vasok" volt, és idiótán is éreztem magam.

De a lényeg az, hogy miért pont velük.

1: pont az esetem külsőre

2: valami nagyon egyedi és vicces üzenettel indított

3: a profiljaink sok olyan dologban egyeztek (kulcsszavak), ami tudom, hogy számomra fontos

Na ebből pedig aki maradt, az valahogy a 3-at ötvözte...tehát lehet valaki szuper helyes, ha bunkó vagy műveletlen, de az se jobb, ha nagyon okos, de egyáltalán nem jön be külsőre. Ha viszont látszik, hogy AD MAGÁRA (nem kell 10-ből 10-nek lenni) kívül-belül, vicces, érdeklődő...az már jó. :)

2018. jan. 9. 19:27
 22/27 anonim ***** válasza:

Szerintem hasznosak, amiket írtak.

Ha gondolod, küldhetsz képet nekem is.

2018. jan. 9. 19:38
 23/27 anonim ***** válasza:

A való életben is ismerkedsz? Hogy csinálod? A társkereső szerintem eleve nehezebb, mert ott nincs személyes kontakt, nem látod a másikat, ő sem lát téged. Lehet szimpatikus vagy valakinek, de mondjuk a Bélának jobb a szövege, jobbak a képei, rámenősebb stb és akkor már nyert ügye van.

Ha chatként kezeled a társkeresőt az eleve nem jó szerintem, mert vagy válaszolnak vagy nem. Én csak a fecebookból indulok ki, amikor kaptam azokat a tipikus idióta leveleket: "szia, tetszel, szívesen megismernélek." Ilyenkor nyugtáztam, hogy oké, kit érdekel? De ha leírta volna, hogy "Szia! Géza vagyok, Pesten lakom 8 kutyával meg 2 macskával és 43-as a lábam." azzal már lehet valamit kezdeni, pláne ha visszakérdez, hogy én hol élek és mi a véleményem a világegyetem tágulásáról pl. Az ilyen 2-3 mondatos társalgások egy idő után (vagy már az elején) unalmasak lesznek, nem lehet rájuk mit írni.

Pár mondat után nem lehet eldönteni, hogy szimpatikus-e a másik vagy sem, pláne ha fantáziátlan, unalmas és sablonos a beszélgetés.

2018. jan. 10. 13:27
 24/27 anonim ***** válasza:

Még valami: ha magamból indulok ki, akkor annak idején sokkal előbb válaszoltam azokra az üzenetekre amik megnevettettek vagy elmosolyodtam rajtuk. Azokra, amikben leírták, hogy mennyire tetszem vagy mennyire szeretnének megismerni nem válaszoltam vagy csak simán elutasítóbb voltam.

Lehet nincs igazam, csak a saját tapasztalataimat írtam le.

29N

2018. jan. 10. 13:29
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazatok lehet.
2018. jan. 10. 17:40
 26/27 A kérdező kommentje:
Élőben nincs rá mod külföldön élek egy ideje., de meg nem tudom a nyelvet es magyar lányokat meg nem találok.
2018. jan. 10. 17:42
 27/27 anonim ***** válasza:
a badoo az egy fos, tele van dagadt, cigány nőkkel
2018. júl. 7. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!