Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülök, hogy itt szinte senki nem kezdene kapcsolatot olyannal, aki akárcsak hétvégenként megiszik két sört. Most jut eszembe! Láttatok már buliból hazafelé erőlködő fiatalokat?
Szoktam inni, napi pár szigit is elrántok, és a füvet is próbáltam már.
Akinek nem teccik, békaphatja.
nahát, megszólalt az oldal nagy pontozó bajnoka, már nem csak a politikában jeleskedsz a pontozgatásaiddal, hanem itt is?
érdemes megnézni a politika, és ennek a kategóriának a toplistáját, mivel szerzi a pontjait a kérdező :)
Ha egy előző kérdés ihletett ajánlanék pár plusz magyarórát és erősíteni a szövegértelmezés készséged, mert iszonyat rossz.
Nem a heti 2 sörrel van a gond hanem a NAPI legalább 2-vel.
Nyáron pl 4-5 naponta megittunk barátommal valami gyümölcsös sört, mert be volt hűtve és jól esett. Augusztus vége óta viszont én pl nem ittam és nem is hiányzik, barátomnak úgy szintén. Na ha ő most is meginná 4-5 naponta azt a sört nem zavarna ha nem okozna lelki stresszt neki, hogy esetleg egyszer kihagyja, mert megyünk valahová vagy csak elfelejtettünk venni a boltba, mert ha kb dührohamot kapna az már függőség lenne. Alkoholfüggő, sőt semmilyen szerfüggő egyénnel pedig nem akarok többet együttélni, elég volt a nagyapám anno.
Évente vagy kétévente egyszer pl mi is elmegyünk olyan haveri buliba ahonnan vagy teljese készen jövünk haza vagy ottalvós és én a wc-n töltöm esetleg a hajnalt, mert mindig megfogadom, hogy vigyázok, de túl finom piákat hoznak és mindig erősebbnek gondolom magam, mint amennyit ténylegesen bírok. De mivel ilyen kb szökőévente van, ezért még nem kaptam soha beszólást vagy lenézést. Főleg, hogy ez 3 eset volt mióta alkoholt iszom. (25 vagyok és 18 éves koromig nem ittam)
Na de egy állandóan részeg pasitól kiborulnék. Van ismerősöm aki már 28 éves de minden vagy minden második hétvégén talajrészegre issza magát, de annyira, hogy az este felére nem emlékszik. (a haverja meséli nekünk állandóan röhögve, hogy mit csinált már megint) Na ő a társasági ivó, de mivel neki ez rendszerességgel kell vagy ideges, depressziós lesz, hogy otthon kell ülnie, ezért már ő is alkoholistának számít csak nem ismeri be. Pont ezen tulajdonsága miatt nem jöttünk össze pár éve, mert haverként jópofa, kedvelem, de pasiként a falramásznék tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!