Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nekem senki nem ír vissza? 16L
Figyelt kérdés
Chat.hu-n ismerkedek már egy éve, de senki nem ír vissza, lehet az 20 éves, 16 éves, vagy 30 éves is. Rám nem ír senki (másokra igen), sok lány mondta, hogy ők percenként kapnak privátokat, amit el is hiszek, mivel az egyik ismerősöm is csinált egy profilt, és láttam hogy sorra kapja az üzeneteket... Miért csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Ha van fent rólam kép, ha nincs, akkor sem írnak soha...2018. febr. 27. 08:13
1/41 anonim válasza:
Na és hogy nézel ki? Manapság csak az számít.
2/41 A kérdező kommentje:
Sokak szerint átlagos vagyok.
2018. febr. 27. 08:23
4/41 anonim válasza:
Az ilyen oldalakra kevés az átlagos valóban. Általában az emberek 80%a szexkapcsolatot vagy egy kis kamerázást keres.
5/41 A kérdező kommentje:
Dehogy kevés...Még az átlagon aluliaknak is van pasijuk.
2018. febr. 27. 08:40
6/41 anonim válasza:
Ez egy chat oldal nem a való világ.
7/41 anonim válasza:
És, hogy jön ide, hogy kinek van pasija okostojás?
8/41 anonim válasza:
Ha van kitéve képed és úgy írsz rá valakire, akkor nem jössz be annak, akire ráírtál. Ha kép nélkül írsz, akkor a stílusod alapján nem vagy szimpatikus. Mindez természetesen csak feltételezés.
10/41 A kérdező kommentje:
Élőben hol? Nem járok el sehova, bár régebben próbáltam a suliban, de mindenki elutasított.
2018. febr. 27. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!