Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy nekem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nekem senki nem ír vissza? 16L

Figyelt kérdés
Chat.hu-n ismerkedek már egy éve, de senki nem ír vissza, lehet az 20 éves, 16 éves, vagy 30 éves is. Rám nem ír senki (másokra igen), sok lány mondta, hogy ők percenként kapnak privátokat, amit el is hiszek, mivel az egyik ismerősöm is csinált egy profilt, és láttam hogy sorra kapja az üzeneteket... Miért csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Ha van fent rólam kép, ha nincs, akkor sem írnak soha...
2018. febr. 27. 08:13
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Ilyen chat.hu szerű cuccokkal nem sokra mész... Attól még a tinder is többet ér. Habár 16 évesen nem vagy lekésve semmiről. Én 19 éves fiú vagyok de még barátnőm nem volt. :)
2018. febr. 27. 10:01
 12/41 anonim ***** válasza:

11-es vagyok

Ja és én sem járok bulikba, ott úgyse találnék nekem való lányt... Max 1000-ből egyszer van olyan hogy elrángatják a barátnői a lányt ilyen bulikba.

2018. febr. 27. 10:03
 13/41 anonim ***** válasza:
Önbizalommal, kisugárzással, hogy állsz? Az is sokat befolyásol.
2018. febr. 27. 10:10
 14/41 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem állj le az ismerkedésről.

16 éves vagy. És lány.

Nem kell neked pasiknak írogatni, meg élőben sem próbálkozni a pasiknál.

Majd alakul valami. Nyugi. Eljön majd az ideje.

Talán látszik rajtad, hogy nagyon akarod.

2018. febr. 27. 10:50
 15/41 anonim ***** válasza:
87%
És te itt miért nem válaszolsz azoknak, akik rád írnak? De fura elveid vannak...
2018. febr. 27. 11:22
 16/41 A kérdező kommentje:
Nem válaszolok, mert ez nem társkereső, ide csak kérdéseket tesz ki az ember.
2018. febr. 27. 11:49
 17/41 anonim ***** válasza:
94%

A chat.hu sem társkereső, hanem beszélgető oldal. Ott mégis hisztizel, hogy nem írnak rád.

Mondjuk ilyen torz gondolkodású inkább ne is írjon...

Amúgy meg az itteni tagok nagyságrendekkel nívósabbak, mint azok, akik a chat.hu-n vannak.

2018. febr. 27. 11:53
 18/41 A kérdező kommentje:
Akkor nézd meg a chat.hu linkjét. ,,Online chat-társkeresés, ismerkedés, beszélgetés'' Benne szerepel a társkeresés és az ismerkedés is, ha nem fogtad volna fel. Itt hol látsz ilyet?
2018. febr. 27. 11:56
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem a korod a baj, hanem hogy rémesen éretlen vagy.

Nem vagyok már mai gyerek, fénykorában aktívan használtam a chat.hu-t, és tapasztalatból mondom, hogy soha nem volt egy elit hely. Ráadásul mióta a napi online kapcsolattartásra más alternatívák is léteznek (Facebook), azóta a maréknyi értelmes felhasználója is lelépett, és most kb. csak a "dugni valaki most?" színvonalú felhasználók maradtak.

Itt, de akármelyik Facebook-csoportban is jóval értelmesebb emberek tanyáznak. Lehet, hogy nem dedikált társkeresők, de tudod, a buszra sincs kiírva, hogy társkereső, mégis rengetegen ismerték meg leendő barátnőjüket, vagy akár csak egy-egy későbbi jóbarátjukat a reggeli suliba vagy munkába buszozás során.

Ismerkedni, társat keresni nem csak a társkeresőkön lehet. Sőt, ha engem kérdezel, a legtöbb társkereső pont társkeresésre alkalmatlan, mégpedig azért, mert semmit nem látsz a másik személyiségéből. Látsz egy (ki tudja, mennyire photoshopolt) képet, oszt' annyi. Itt legalább felszínesség és előítéletek helyett pár dolgot le lehet szűrni annak a személyiségéből, akinek írsz.

Persze, a te dolgod. De ha te kizárólag a leghulladékabb helyről vagy hajlandó ismerkedni, és bármi mást elutasítasz, akkor nem kell csodálkozni...

2018. febr. 27. 12:03
 20/41 A kérdező kommentje:
Ezt az oldalt sem utasítottam el eleinte. De most is kaptam egy rakás üzenetet, hogy mennyire vagyok perverz, mekkora a mellem, stb... Ki kíváncsi ezekre?
2018. febr. 27. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!