Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nekem senki nem ír vissza? 16L
11-es vagyok
Ja és én sem járok bulikba, ott úgyse találnék nekem való lányt... Max 1000-ből egyszer van olyan hogy elrángatják a barátnői a lányt ilyen bulikba.
Szerintem állj le az ismerkedésről.
16 éves vagy. És lány.
Nem kell neked pasiknak írogatni, meg élőben sem próbálkozni a pasiknál.
Majd alakul valami. Nyugi. Eljön majd az ideje.
Talán látszik rajtad, hogy nagyon akarod.
A chat.hu sem társkereső, hanem beszélgető oldal. Ott mégis hisztizel, hogy nem írnak rád.
Mondjuk ilyen torz gondolkodású inkább ne is írjon...
Amúgy meg az itteni tagok nagyságrendekkel nívósabbak, mint azok, akik a chat.hu-n vannak.
Nem a korod a baj, hanem hogy rémesen éretlen vagy.
Nem vagyok már mai gyerek, fénykorában aktívan használtam a chat.hu-t, és tapasztalatból mondom, hogy soha nem volt egy elit hely. Ráadásul mióta a napi online kapcsolattartásra más alternatívák is léteznek (Facebook), azóta a maréknyi értelmes felhasználója is lelépett, és most kb. csak a "dugni valaki most?" színvonalú felhasználók maradtak.
Itt, de akármelyik Facebook-csoportban is jóval értelmesebb emberek tanyáznak. Lehet, hogy nem dedikált társkeresők, de tudod, a buszra sincs kiírva, hogy társkereső, mégis rengetegen ismerték meg leendő barátnőjüket, vagy akár csak egy-egy későbbi jóbarátjukat a reggeli suliba vagy munkába buszozás során.
Ismerkedni, társat keresni nem csak a társkeresőkön lehet. Sőt, ha engem kérdezel, a legtöbb társkereső pont társkeresésre alkalmatlan, mégpedig azért, mert semmit nem látsz a másik személyiségéből. Látsz egy (ki tudja, mennyire photoshopolt) képet, oszt' annyi. Itt legalább felszínesség és előítéletek helyett pár dolgot le lehet szűrni annak a személyiségéből, akinek írsz.
Persze, a te dolgod. De ha te kizárólag a leghulladékabb helyről vagy hajlandó ismerkedni, és bármi mást elutasítasz, akkor nem kell csodálkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!