Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rettenetesen félek, ma sírtam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettenetesen félek, ma sírtam informatika órán?

Figyelt kérdés

Hasonló kérdés, igen volt. De ez nem volt benne szóval a lényeg.

Régen a buszon, 1 éve körül, mondtam a sok hülyeséget, a favicceket, lelkileg sérült voltam, nem bírtam akkor se, le kellett vezetnem a sok problémát valahogy. De most, az a lány, aki nagyon tetszik, és nagyon aranyos, hát emlékszek régen az ő jelenlétébe is mondtam hülyeségeket. Visszaemlékeztem ma informatika órán, és a mostani énemmel összehasonlítottam magam, mostanra tapasztalt vagyok ilyen dolgokban, nem mondok hülye vicceket, normálisan el lehet velem beszélgetni, sok rossz dolgot tettem, 5-7 éves koromban. Sajnos azok is nagyon megviseltek, hogy képes voltam olyat tenni... :(, de most attól félek, hogy az a lány emiatt nem fog velem beszélgetni, a régi viselkedésem miatt. Kérlek segítsetek, mert ő az egyetlen lány, akiben eddig megláttam, hogy képes szeretni, és nagyon jószívű, én is megteszek mindent azért, hogy megtaláljam, megvárom a buszt, korábban kelek... És, ez engem, hogy láttam, a képet, azt a képet, ahogy megöleli a testvérét, azt a szeretet, ez engem meghatott, és elkezdtem sírni informatika órán. :( 16/F

2018. jan. 17. 19:23
 1/8 A kérdező kommentje:
Ha valaki tud segíteni, annak énis segítek és nagyon-nagyon hálás leszek.
2018. jan. 17. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:
42%
Megértelek.Hasonló dolgok történtek velem is.Idén lettem kilencedikes.Halálosan beleszerettem az egyik osztálytársamba,aki mindenkivel hihetetlen kedves volt.Szinte mindig mosolygott.Elcsesztem.És most szenvedek,mert minden nap látom,hogy boldog,de nem velem.
2018. jan. 17. 19:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Megértem, veled ellentétben, a helyzet az, hogy én még lehet, hogy nem rontottam el, mert ahogy láttam szokott nézni engem, remélem nem tévedek, köszi a választ, jöhetnek még válaszok :). És egyébként, segíthetek valamit neked?
2018. jan. 17. 20:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
De felesleges paráznod, tesh. Nincs semmi gáz. A múlt miatt nem hiszem, hogy elutasítana, ha a jelenben jó ember vagy. Szóval csak bátran! 😁👊
2018. jan. 17. 21:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Ez sokat jelent, hogy pozitív válaszokat adtok. Ment a zöld kéz, és ment a hálás köszönetem mindannyi normális válaszolónak :) Ha kell valami szóljatok, szívesen segítek, megérdemlitek :)
2018. jan. 17. 22:36
 6/8 anonim válasza:
100%

Ppppfffhhhhu öcsém, mégegy ilyen nyájas embert mint te... Ebből a soha véget nem érő segítőkészségből vegyél vissza, már csak a saját érdekedben is... Előbb utóbb befognak bányába 20 évre szivességből segíteni. :D

Én is voltam rossz általános iskolás koromban, inkább fogalmazzunk úgy, hogy mindenféle aljasságot elkövettem amit lehetett főként az iskola ellen, de a rosszarcú harmadikosokkal keménykedő kis csírákat is ledaráltuk a haverokkal... Azóta komolyodtunk mindannyian, ja várj az Attila nem mert az utána gyogyóba került na de nem ez a lényeg. Nem kell ezen parázni, mára ebben az iskolában megismert lány a feleségem. Sok szerencsét!

Ja és ha gondolod jöhetsz hozzánk fát vágni! :D

2018. jan. 18. 10:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélgess vele. Ha most jó ember vagy nem számít a múlt. Szerintem van esélyed nála. És fel a fejjel. Sok sikert!
2018. jan. 18. 19:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát, utolsó rendben, de már vége. Ha akarod tudni, írj privátba, hogy miért.
2018. jan. 18. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!