Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettenetesen félek, ma sírtam informatika órán?
Hasonló kérdés, igen volt. De ez nem volt benne szóval a lényeg.
Régen a buszon, 1 éve körül, mondtam a sok hülyeséget, a favicceket, lelkileg sérült voltam, nem bírtam akkor se, le kellett vezetnem a sok problémát valahogy. De most, az a lány, aki nagyon tetszik, és nagyon aranyos, hát emlékszek régen az ő jelenlétébe is mondtam hülyeségeket. Visszaemlékeztem ma informatika órán, és a mostani énemmel összehasonlítottam magam, mostanra tapasztalt vagyok ilyen dolgokban, nem mondok hülye vicceket, normálisan el lehet velem beszélgetni, sok rossz dolgot tettem, 5-7 éves koromban. Sajnos azok is nagyon megviseltek, hogy képes voltam olyat tenni... :(, de most attól félek, hogy az a lány emiatt nem fog velem beszélgetni, a régi viselkedésem miatt. Kérlek segítsetek, mert ő az egyetlen lány, akiben eddig megláttam, hogy képes szeretni, és nagyon jószívű, én is megteszek mindent azért, hogy megtaláljam, megvárom a buszt, korábban kelek... És, ez engem, hogy láttam, a képet, azt a képet, ahogy megöleli a testvérét, azt a szeretet, ez engem meghatott, és elkezdtem sírni informatika órán. :( 16/F
Ppppfffhhhhu öcsém, mégegy ilyen nyájas embert mint te... Ebből a soha véget nem érő segítőkészségből vegyél vissza, már csak a saját érdekedben is... Előbb utóbb befognak bányába 20 évre szivességből segíteni. :D
Én is voltam rossz általános iskolás koromban, inkább fogalmazzunk úgy, hogy mindenféle aljasságot elkövettem amit lehetett főként az iskola ellen, de a rosszarcú harmadikosokkal keménykedő kis csírákat is ledaráltuk a haverokkal... Azóta komolyodtunk mindannyian, ja várj az Attila nem mert az utána gyogyóba került na de nem ez a lényeg. Nem kell ezen parázni, mára ebben az iskolában megismert lány a feleségem. Sok szerencsét!
Ja és ha gondolod jöhetsz hozzánk fát vágni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!