Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudnátok tippeket adni? Van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tippeket adni? Van egy fiú, akit megszeretnék ismerni.

Figyelt kérdés
De... Nem járunk egy osztályba, úgyhogy csak a folyosón futunk össze. Ráadásul egyáltalán nem tűnik csajozós típusnak, túl komoly szerintem... (nagyon nagyon okos, főleg matek és informatika téren...szóval lehet, hogy kocka, de azért jól néz ki) nem tudom, hogy hogyan vegyen észre... Mivel ilyen intelligens nem hiszem hogy járna egy hülye libával... Szóval valahogy le kell nyűgöznöm, hogy észre vegyen... Olyan fiúk is válaszolhatnak akik hasonlítanak erre a fiúra akit elébb körülírtam...

2016. márc. 9. 20:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha akarod, szólok neki az érdekedben.
2016. márc. 9. 20:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Az okos, kocka pasik is a liba típust szeretik, lásd Big Bang Theory, Leonard és Penny.
2016. márc. 9. 20:54
 3/11 Unpredictable ***** válasza:

Koszi, lekockazol aztan segitsek -.-

Kettes: na ne mar....

Legy vele kedves, kerd ki a segitsegét valamiben (matek korrep pl)

Hallotad,hogy neki jol megy es hogy nem-e segitene neked.

Es meg a hulye libak is jok valamiben... Azt kell neki megmutatnod. Le kene esni neki, hogy mit is akarsz es onnantol mar elvagytok.

Plane hogy jon az evvege, meg indokoltabb a korrep.

Ehhez hasonlot talalj ki stb,ilyenkor szabad kamuzni is:)

Elotte lehet csak beszelgetni

2016. márc. 9. 21:08
 4/11 anonim ***** válasza:

En info suliba járok es matekból nincs mas jegyem csak ötös...

Amugy hany eves vagy? Es ha az ízlése vagy akkor igen...

Pl ott van Napóleon 😊 ő okos volt és a buta lányokat szerette...

16F

2016. márc. 9. 21:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Hova jársz suliba?
2016. márc. 9. 21:19
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, de kétszer is hülyeséget írtam... Egy: nem akartam senkit megsérteni azzal hogy lekockáztam (nálam az amúgy is pozitív)

Ketto: a hülye libás részt nem magamra értettem (egy dolog hogy a matek fizika nagyon nem megy, de véleményem szerint nem abból áll a világ...legalábbis az enyém nem ...)

2016. márc. 9. 21:28
 7/11 anonim válasza:

Nem hiszem hogy azért írta ki a kérdést hogy felszedjék.

Igazából nem igazán lehet tudni hogy mire bukunk, mindenki másra de ha butácska vagy az csak jó :)

2016. márc. 9. 21:30
 8/11 A kérdező kommentje:
NEM vagyok "butácska"!!!
2016. márc. 9. 21:38
 9/11 anonim válasza:
Bocs?! Nem kell megölni.
2016. márc. 9. 21:39
 10/11 A kérdező kommentje:
Bocs. Nem is akartalak .... De mégis mi jó abban ha egy csaj buta? Jó azt értem hogy könnyű megdönteni.... De akar bárki ilyen csajt?
2016. márc. 9. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!