Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tudnátok tippeket adni?
Nem egy istennel beszélsz, csak egy lánnyal, van rajta kívül 3.5 milliárd másik "lány" a földön.
Semmi különlegeset nem tud, ugyan olyan ember mint te.
Hali. En speciel nem szeretem amikor egy fiú csak rólam beszel, es elkezd fényezni, felnagyítja a jó tulajdonsagaim, es össze-vissza dicsér úgy, hogy egyertelmu számomra, hogy csak bevágodasi célzattal teszi. Meg csak jól sem esik, mert az akit leír ezekkel a szép dolgokkal az nem én vagyok. :) Illetve nem szeretem ha olyan dolokat akar megtudni rólam amihez vagy nincs köze, vagy nem akarom megosztani vele.
Hidd el egy lánynak sokkal inkabb jól esik egy-egy bok, amit viszont jokor/jol kell mondani, mintha agyon nyomod azzal, hogy próbálsz jofejnek tűnni. Amugy tenyleg csak legy termeszetes ahogy mar irtak. Olyasmi mintha egy haverral beszelnel. Próbálj olyan témát felhozni amihez hozzá tud szólni o is, igy grdulekeny lesz es nem lesz valami kinos csend. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!