Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Magukkal sokat törődő lányok,...

Magukkal sokat törődő lányok, hogyan lehetnék én is olyan mint ti? Tippeket?

Figyelt kérdés
Értem én ezalatt, hogy milyen termékeket használtok, mire, mikor, milyen gyakorisággal szépítkeztek, a körömreszeléstől a szemöldökszedésig minden érdekel! Köszike!
2014. szept. 18. 14:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Havonta, de inkább másfél havonta barnáról szőkére festetem a hajam fodrásznál, és melírozza is, vág belőle frufrut oldalra meg az aljából kicsit.

A szemöldökszedést kéthetente kozmetikusnál csináltatom (a tetejét képtelen vagyok szépen ívesre szedni), de heti kétszer az aljára rászedek magam.

Sminkem: alapozó (vagy csak bb krém), korrektor, púder, bronzosító (ha olyan a kedvem, pirosító is), szemfesték, általában többféle összedolgozva, szemceruza, szempillaspirál. Tusvonalat nem szoktam rajzolni szinte soha valamiért.

Hajam: 3 naponta hajmosás, balzsam, kifésülő spray napi használata, néha hajvasalás (heti kb 3-szor)

Körmeimet hetente vágom lábról-kézről, lábamon 2 hetente festem újra a lakkot, mert nem kopik, kezeimen 3 naponta, mert ott viszont kopik. Mindkettőn színes, vidám lakkokat használok. Néha festek rájuk egy-egy mintát, de még elég béna vagyok.:D

Alapdolgok, mint tisztálkodás, testápolás, borotválkozás, arc hidratálás, pattanáskezelés, fogmosás, szájöblögetés, nyilván ezeket nem említem részletesen.

27N

2014. szept. 18. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Én nem érzem magam kimondottan cicababának, mégis nagyon sok bókot kaptam már.

Szeretek minőséges termékeket használni. Nem azt mondom, hogy a drágább azt jelenti, hogy feltétlenül az a jobb, de meg kell találni a számodra legmegfelelőbb kozmetikai termékeket.

A körmeid és szemöldököd mindig legyen ápolt. Nem, ne rózsaszín, csillogó karmaid legyenek, hanem visszafogottak. (legyen bármilyen színűre is kifestve, a lakk ne pattogjon róla le)

A szemöldököd olyan időközönkét szedd, ahogy neked jó.

A bőröd mindig legyen ápolt és hidratált, nem baj, ha előjön egy-két pattanás, de azt kezeld.

A ruháid legyen tiszták és jól vasaltak, a cipők táskák MINDIG tiszták. Válassz magadnak egy finom parfümöt, amit minden alkalommal viselhetsz. (ne vidd túlzásba)

Nem az a lényeg, hogy hány órát töltesz a fürdőben, hanem az, hogy onnan milyen állapotban lépsz ki.

2014. szept. 18. 14:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi a baj a rózsaszín csillogó karmokkal? :)

Most komolyan kérdezem. Nem a tyúkkaparóról beszélek, hanem az igényes, szép munkáról, Mo egyik legjobb körmöse csinálja a kezem. Anyumtól mondja mindig, hogy nem illik, pedig a pasik odáig vannak érte. Vagy 27 évesen öreg vagyok hozzá, :O

2014. szept. 18. 17:16
 4/4 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. Nekem túl sok/nagyon természetellenes egy ilyen karom: [link]

[link]

Lehet ez igényesen megcsinálva, nekem akkor sem tetszik, és nem csak 27 éveseken, de 17 éveseken sem. Valószínűleg azok akiknek ez bejön, elítélik a visszafogottabb manikűrt, talán még ápolatlannak is tartják a színtelen, rövid körmöket.

2014. szept. 19. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!