Magukkal sokat törődő lányok, hogyan lehetnék én is olyan mint ti? Tippeket?
Havonta, de inkább másfél havonta barnáról szőkére festetem a hajam fodrásznál, és melírozza is, vág belőle frufrut oldalra meg az aljából kicsit.
A szemöldökszedést kéthetente kozmetikusnál csináltatom (a tetejét képtelen vagyok szépen ívesre szedni), de heti kétszer az aljára rászedek magam.
Sminkem: alapozó (vagy csak bb krém), korrektor, púder, bronzosító (ha olyan a kedvem, pirosító is), szemfesték, általában többféle összedolgozva, szemceruza, szempillaspirál. Tusvonalat nem szoktam rajzolni szinte soha valamiért.
Hajam: 3 naponta hajmosás, balzsam, kifésülő spray napi használata, néha hajvasalás (heti kb 3-szor)
Körmeimet hetente vágom lábról-kézről, lábamon 2 hetente festem újra a lakkot, mert nem kopik, kezeimen 3 naponta, mert ott viszont kopik. Mindkettőn színes, vidám lakkokat használok. Néha festek rájuk egy-egy mintát, de még elég béna vagyok.:D
Alapdolgok, mint tisztálkodás, testápolás, borotválkozás, arc hidratálás, pattanáskezelés, fogmosás, szájöblögetés, nyilván ezeket nem említem részletesen.
27N
Én nem érzem magam kimondottan cicababának, mégis nagyon sok bókot kaptam már.
Szeretek minőséges termékeket használni. Nem azt mondom, hogy a drágább azt jelenti, hogy feltétlenül az a jobb, de meg kell találni a számodra legmegfelelőbb kozmetikai termékeket.
A körmeid és szemöldököd mindig legyen ápolt. Nem, ne rózsaszín, csillogó karmaid legyenek, hanem visszafogottak. (legyen bármilyen színűre is kifestve, a lakk ne pattogjon róla le)
A szemöldököd olyan időközönkét szedd, ahogy neked jó.
A bőröd mindig legyen ápolt és hidratált, nem baj, ha előjön egy-két pattanás, de azt kezeld.
A ruháid legyen tiszták és jól vasaltak, a cipők táskák MINDIG tiszták. Válassz magadnak egy finom parfümöt, amit minden alkalommal viselhetsz. (ne vidd túlzásba)
Nem az a lényeg, hogy hány órát töltesz a fürdőben, hanem az, hogy onnan milyen állapotban lépsz ki.
Mi a baj a rózsaszín csillogó karmokkal? :)
Most komolyan kérdezem. Nem a tyúkkaparóról beszélek, hanem az igényes, szép munkáról, Mo egyik legjobb körmöse csinálja a kezem. Anyumtól mondja mindig, hogy nem illik, pedig a pasik odáig vannak érte. Vagy 27 évesen öreg vagyok hozzá, :O
2-es vagyok. Nekem túl sok/nagyon természetellenes egy ilyen karom: [link]
Lehet ez igényesen megcsinálva, nekem akkor sem tetszik, és nem csak 27 éveseken, de 17 éveseken sem. Valószínűleg azok akiknek ez bejön, elítélik a visszafogottabb manikűrt, talán még ápolatlannak is tartják a színtelen, rövid körmöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!