Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen dauercsavarókkal...

Milyen dauercsavarókkal lehetnek tartósan nagyon göndör, dugóhúzó-szerű (olyan "Balázs Palis") fürtjeim?

Figyelt kérdés
Valakitől úgy hallottam, nagyon pici csavarókra kell rakatni a hajat, és eddig az volt a baj, hogy túl nagy csavarókat kértem (eddig mindig csak enyhén hullámos lett a hajam, de én csigaszerű göndörséget szeretnék.) Holnap megyek daueroltatni, úgyhogy nagyon örülnék, ha válaszolnátok, mert nem tudom, milyen csavarókat kérjek. (Spirál dauert sajnos nem csinál a fodrászom, de valakitől azt hallottam, hogy az nem is annyira jó, mert hamarabb kinyúlik, mint a sima.)

2014. júl. 18. 21:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Spirálcsavarókra kell csavarni a hajat.

[link]

2014. júl. 19. 18:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ!! Nem tudsz esetleg ajánlani egy olyan fodrászt, aki profin megcsinálja (úgy, hogy nem nyúlik ki túl hamar, hanem tényleg szép, és tartós marad?) Sajnos már annyiszor pórul jártam (az eddigi fodrászaim soha nem értették, hogy mit akarok, mindegyik azt mondta, hogy ne aggódjak, szép göndör lesz, aztán meg max. enyhén hullámos lett a hajam... Mondjuk eddig normál csavarókat használtak.)
2014. júl. 19. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!