Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék ismerkedni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

A problèma ott gyökerezik elsősorban, hogy olyan iskolába járok, ahova szinte csak fiúk járnak. (Infó szakon vagyok) A másik problèma pedig az, hogy èn szinte nem járok el sehova. Nem szeretnèk se fesztiválra, se diszkóba menni, utálom a mai divatokat. Nem tudom, de a mai fiatalok viselkedèse szerintem elítèlendő, nem is követem a pèldájukat. Lányok közül, (már ha találnèk valami rendes kinèzetűt, viselkedèsűt) akkor se hinnèm, hogy megtudnám hódítani, hiszen a kinèzetem sem valami elkápráztató, ès szerenád helyett is max csak egy algoritmust tudnèk neki írni, annak meg nem hiszem, hogy örülne. Kedves válaszolók, próbáljatok valamit ide írni, èn mindent szívesen fogadok, csak bizonyos dolgokra nem biztos, hogy válaszolok! Válaszaitokat előre is köszönöm!

Csak egy 15 èves srác, aki se egy szőke herceg, se egy páwa, de remèli, hogy valóra válik az álma.

2016. dec. 29. 02:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
De aranyos vagy
2016. dec. 29. 02:28
 2/7 anonim válasza:
24%
Azért van még hova fejlődnöd. A páva az nem dupla w.
2016. dec. 29. 03:27
 3/7 Érted?? válasza:
84%

Egyetértek az előző válaszolóval, nagyon aranyos vagy :)

Nézd, szerintem 15 évesen tök fölösleges párkapcsolatok miatt aggódni. Főleg ráfeszülni. Az első igaz szerelem általában 16-17 éves korában jelenik meg az emberben, addig még te is sokat változhatsz. Azokra a dolgokra, amikre ráfeszülünk, csak elbasszuk. Ha most ráfeszülsz a csajozásra, akkor a nap végén biztos, hogy a kiszemelted a barátnőjével ki fog beszélni, hogy milyen furcsa vagy. A szerelem tényleg csak jön, amikor itt az ideje (vagy amikor nincsen, de mindegy). A te korodban elég ha az embernek van egy jó barátja. Szerintem.

2016. dec. 29. 03:36
 4/7 Érted?? válasza:
79%
Előző vagyok, amikor elkezdtem írni, akkor az előttem lévő még az első válaszoló volt, szóval vele értek egyet. A második bizonyára nem tudja, hogy a gyerek páwákat az interneten dupla v-vel különböztetik meg az állattól.
2016. dec. 29. 03:40
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
A valóságban meg "páva gechi"-ként
2016. dec. 29. 08:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is aranyos vagy,nem egy díszb*zi mint e korosztály 90%-a :))
2016. dec. 31. 18:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm ezeket a nagyrèszben kedves válaszokat! ;) Mindenkinek sikerekben gazdag, boldog új èvet kívánok!:)
2016. dec. 31. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!