Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sokat számít a magasság?
Sziasztok,az lenne a konkrét kérdésem hogy f 210 cm vagyok és ez mennyire szimpatikus illetve unszimpatikus a lányok számára.Tehát itt most arra gondolok hogy szívesen ismerkednétek ilyen magas fiúval vagy egyáltalán nem?Esetleg pont az hogy tetszik nektek ez a hatalmas méret?(kétlem)
Tudom jól hogy ez a magasság már tényleg nagyon nagy de ezzel nem tudok mit tenni.Azt is sokat szokták mondani hogy nem számít a magasság de szerintem ilyen nagy méreteknél már számít.
A válaszokat előre is köszönöm :)
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
20 éves vagyok.
baratom 195 korul van, en majdnem 170 es amikor olel majdnem a vallaig erek, de az is ugy hogy labujjhegyen :DDD
Szerintem nem gaz, ha sokkal magasabb vagy a parodnal, rank sokan mondtak hogy aranyosak vagyunk
Szerintem nem annyira sokat
Bár tetszenek a magas emberek
Én mindig is a magas pasikat figyeltem magam körül akik a 150-160 centis lányokkal voltak együtt, én meg ott voltam 175 centivel és folyamatosan nálam jóval alacsonyabb fiúk jöttek hozzám ismerkedni. Nincs veletek semmi baj, csak elcsábítja a fejeteket a kis nők, mi meg magas nők ott állunk és csak nézünk ki a fejünkből reménykedve. xd (ebben semmi bántás nem szállt meg, ne legyen félreértés.)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!