Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sokat számít a magasság?
Sziasztok,az lenne a konkrét kérdésem hogy f 210 cm vagyok és ez mennyire szimpatikus illetve unszimpatikus a lányok számára.Tehát itt most arra gondolok hogy szívesen ismerkednétek ilyen magas fiúval vagy egyáltalán nem?Esetleg pont az hogy tetszik nektek ez a hatalmas méret?(kétlem)
Tudom jól hogy ez a magasság már tényleg nagyon nagy de ezzel nem tudok mit tenni.Azt is sokat szokták mondani hogy nem számít a magasság de szerintem ilyen nagy méreteknél már számít.
A válaszokat előre is köszönöm :)
Csajozni már gáz ez a magasság.Korárlabdás,röplabdás csajsziknál keresgélnék a helyedben.
Aztán lehet,hogy belebotlasz egy átlagosba,akinek ez a zsánere.Nem lehet tudni.
Örülj neki hogy ennyi vagy én 170cm-es törpeként nen kellek a nőknek..
Most te direkt jöttél ide egózni
Nekem tetszenek a magas fiúk. Mondjuk nyilván van hátránya ha sokkal magasabb a fiú a lánynál.
Én lehet hogy megpróbálnák ismerkedni egy ilyen magas fiúval ha nem zavarná hogy hozzá képest törpe vagyok (166,5cm)
Szerintem ilyen magasságal a magasabb lányoknál kéne próbálkoznod őket lehet hogy nem zavarná hogy ilyen magas vagy. Sok sikert:)
Egy bizonyos magasságig nem. De lehet, hogy 35cm már sok lenne...
Bár egy 150cm-es lánynál is hasonló a helyzet, ha összejön egy 180cm-es fiúval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!