Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas srácok! Nektek is feltűnt, hogy hátrány ha 2méter vagy akörüli a magasságod? Még ha nem is vagy vékony akkor is. Lányok ez a magasság nektek mar tul sok? 18f
Hallod bakker.. te hulye vagy..
Ha ti magas sracok nem lennetek akkor az a minimal idealom se letezne. Kifejezetten imadom 190+os fiukat, nem tudom miert ,de az ilyenek a zsanereim:D szerintem imadd magad, en csak irigykedve, tatott szájjal almodozok arrol, hogy valaha magas leszek .. :(
Igaz ,hogy még sose tetszett senki aki ennyire magas lett volna , de ez egyáltalán nem kizáró ok.
Mármint ha megtetszik valaki ,elsősorban nem a magassága fog érdekelni. Mondjuk én a 162 centimnel elég alacsonynak számítok és lehet hogy okozna pár problémát ,de azokat meg lehet oldani.
Hát pedig szerintem igazad van kérdező 😂 . 203 cm vagyok. És nem vagyok túlvékony mondjuk nem is túl izmos. Egy átlagos enyhen "sportos ,, testalkatom van. De még sose volt barátnőm... Minden lánynak akit csak ismerek a 170 max 180 cm körüli fiúk tetszenek...
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!