Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas srácok! Nektek is feltűnt, hogy hátrány ha 2méter vagy akörüli a magasságod? Még ha nem is vagy vékony akkor is. Lányok ez a magasság nektek mar tul sok? 18f
Én csak a magas fiúkat szeretem. 180 centi vagyok lány létemre, és nagyon idegesít, hogy vagy alacsonyabb a srác, vagy egyszerűen csak az alacsonyabb lányok jönnek be neki.
16/L
Na es akkor szerinted egy 185 centis lanynak milyenek az eselyei? :)
En lanykent egy csomoszor erzem ezt.
De szerintem fiuba ez egyaltalan nem kizáro ok. Es nem gáz vagy ilyesmi. Sőt. Én nagyon elveznem ha végre valaki mellett "kicsinek" tünnék :)
Hat nekem tökéletes lenne egy 185 cm eres baratnő is. Csakhat nem ismerek ilyen magas lányt XD. Nekem igazabol mindegy a magassag ameddig kissebb nállam. Tehat akármilyen magas lehet mert nem hiszem hogy van (203cm eres lany ) 😂. De mifelenk még 180 cm körüliek se nagyon vannak. Az alacsonyabbak meg az alacsonabb fiúkat szeretik. Ugyanakkor akarmenyire is szeretnék baratnőt. Sose akarnak kissebb lenni. Így érzem jól magam. Éshát egyszer majd csak találok valakit XD .
17/F
Minél magasabb annál jobb!
Örülj, hogy magas vagy, nagyon sok lány szereti a magas fiúkat!
Csak legyél türelmes:)
Ez mekkora baromság. 178 cm magas lány vagyok és azt veszem észre, hogy egyre kevesebb az olyan magas fiú, aki magas lányt keres/részesít előnyben, sokszor azt veszem észre, hogy a magas fiúk is alacsony lányokkal vannak. Szóval nem tudom, ti magas fiúk, akik ide írtatok, merre jártok, de, ahol én vagyok, ott az alacsony lányok is magas fiút szeretnének. :D
17/l
Én nalam hatalmas előny ha minnél magasabb a fiú. Pedig én viszonylag alacsony vagyok(162cm) a baratnoim kozul is barkivel szoba jon, akkor a magasabb fiukra voksolnak.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!