Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magas srácok! Nektek is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas srácok! Nektek is feltűnt, hogy hátrány ha 2méter vagy akörüli a magasságod? Még ha nem is vagy vékony akkor is. Lányok ez a magasság nektek mar tul sok? 18f

Figyelt kérdés
2017. júl. 10. 18:23
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Hat akkor RIP magas srácok
2017. júl. 10. 19:54
 12/26 anonim ***** válasza:

Én csak a magas fiúkat szeretem. 180 centi vagyok lány létemre, és nagyon idegesít, hogy vagy alacsonyabb a srác, vagy egyszerűen csak az alacsonyabb lányok jönnek be neki.

16/L

2017. júl. 10. 21:09
 13/26 anonim ***** válasza:
89%

Na es akkor szerinted egy 185 centis lanynak milyenek az eselyei? :)

En lanykent egy csomoszor erzem ezt.

De szerintem fiuba ez egyaltalan nem kizáro ok. Es nem gáz vagy ilyesmi. Sőt. Én nagyon elveznem ha végre valaki mellett "kicsinek" tünnék :)

2017. júl. 10. 21:36
 14/26 $$$$$ ***** válasza:

Hat nekem tökéletes lenne egy 185 cm eres baratnő is. Csakhat nem ismerek ilyen magas lányt XD. Nekem igazabol mindegy a magassag ameddig kissebb nállam. Tehat akármilyen magas lehet mert nem hiszem hogy van (203cm eres lany ) 😂. De mifelenk még 180 cm körüliek se nagyon vannak. Az alacsonyabbak meg az alacsonabb fiúkat szeretik. Ugyanakkor akarmenyire is szeretnék baratnőt. Sose akarnak kissebb lenni. Így érzem jól magam. Éshát egyszer majd csak találok valakit XD .

17/F

2017. júl. 10. 23:21
 15/26 anonim ***** válasza:
194 centi vagy csak, ahogy elnezem most en vagyok a pici a kommentelok kozott :D ha valami gondom volt, sosem tudtam veszteskent kijonni, mivel, hal Istennek nen 70 kilo tarsul a magassagom melle :D eddig eleg sok lanynal probalkoztam, de mindenkinel hatrany volt a meretem. Pedig ha jellemezni kene magam, akkor torodo es odafigyelo emberke vagyok, amire pedig elvileg mindenkinek igenye van :D aztan sehol semmi. Itt meg tele van minden magasokat imado lanyokkal:D ugy nez ki, csak en vagyok 99% balszerencse :D
2017. júl. 11. 03:23
 16/26 anonim ***** válasza:
15os vagyok megint: 20f
2017. júl. 11. 03:24
 17/26 anonim ***** válasza:

Minél magasabb annál jobb!

Örülj, hogy magas vagy, nagyon sok lány szereti a magas fiúkat!

Csak legyél türelmes:)

2017. júl. 12. 22:05
 18/26 anonim ***** válasza:

Ez mekkora baromság. 178 cm magas lány vagyok és azt veszem észre, hogy egyre kevesebb az olyan magas fiú, aki magas lányt keres/részesít előnyben, sokszor azt veszem észre, hogy a magas fiúk is alacsony lányokkal vannak. Szóval nem tudom, ti magas fiúk, akik ide írtatok, merre jártok, de, ahol én vagyok, ott az alacsony lányok is magas fiút szeretnének. :D

17/l

2017. júl. 12. 22:58
 19/26 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig a nagyon magas (190+ cm) fiúk tetszettek, pedig én nem vagyok magas (165cm). Szerintem a legtöbb lány szereti a magas pasikat :)
2017. júl. 12. 23:08
 20/26 anonim ***** válasza:

Én nalam hatalmas előny ha minnél magasabb a fiú. Pedig én viszonylag alacsony vagyok(162cm) a baratnoim kozul is barkivel szoba jon, akkor a magasabb fiukra voksolnak.

17/L

2017. júl. 13. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!