Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nállatok mennyire befolyásolja a magasságotok a barátotok magasságát?
Figyelt kérdés
Nállunk az osztályba és környéken még a nállam 2 évvel fiatalabb lányok is nagyobbak :(
167cm vagyok és egyszerűen az itteni lányok lenéznek szó szerint.
16/f
2018. jan. 5. 23:39
1/7 Zoli780806 válasza:
A magasság?
Nálam számít, nála számít, ergo nálunk számít.
A lányoknál? Náluk is számít!
Nálad nem számítana, ha lány lennél?
2/7 anonim válasza:
Ne felj, nalunk ugy van h en es a baartom pont ugyanakkorak vagyunk. Engem nem zavar;)
3/7 anonim válasza:
Engem zavar egy kicsit mert hát én több mint 10 centivel több vagyok.
De amúgy van olyan biztos akit nem érdekel ez. Meg ha valaki szeret vagy tetszesz neki akkor a magasságod ellenére is úgy lesz. Én adnák esélyt a nálam alacsonyabb fiúnak is mert nem tudhatom, hogy mi lesz. Lehet, hogy csak nagyon jó barátok leszünk vagy valami. De eléggé sokan vannak olyanok akik első ránézésre ítélnek.
4/7 anonim válasza:
Aki normális, annak nem fog számítani a magasságod. Barátnőm 180 körül, barátja meg 170 max és 2 éve nagyon jól megvannak már. :)
5/7 anonim válasza:
Én csak annyit szerettem volna, hogy legyen magasabb. Ez miatt nem kellett aggódjak a 157 centimmel, mégis megkaptam 190 cm-s csávóval voltam együtt. :D
6/7 anonim válasza:
Nem a magasság alapján kell választani.A jó genetikát leginkább a fogak állapota adja.Az ősember addig élt,ameddig jók voltak a fogai.Manapság szinte minden fiatalnak van legalább 1 rossz foga.Szóval az őskorban nem éltél volna túl kezelés nélkül.Ilyen alapon nincs joguk lenézni,mert egy alacsony,jó fogakkal rendelkező embernek sokkal nagyobb az esélye a túlélésre
7/7 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok...
16éves fiú vagyok 164cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!