Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokat mennyire befolyásolja a beszédhiba partner keresesésben?
Ez változó.
Én dadogok, de volt csajom, nem is egy. Szóval abszolút nem reménytelen. Inkább téged vet vissza, mert az önbizalmadra tutira nincs jó hatással, így esetleg nem mersz közeledni, esélyt adni a dolgoknak.
32/F
Szerintem ha nem durva, akkor semmit nem befolyásol, ha meg erősebb, akár egy szexepil is lehet, vagy a lány szeretheti.
Nekem amióta feltették a fogszabályzót, a "c" és "z" betűim egész mások, furcsák lettek. Például tök nehéz kimondanom, hogy cica :D
Amikor meg húznak rajta, akkor meg egy szenvedés artikulálni, és olyankor fáj kimondanom az "r" betűt, így olyankor azokat valahogy kikerülöm, vagy nem tudom. :D
Szóval észrevehető, de engem személy szerint cseppet sem érdekel.
Ha választékosan beszélsz, akkor mindegy a beszédhiba.
Nekem külön be is jön ha egy fiúnak beszédhibája van.
Lány és fiú oszttársam is van aki beszédhibás vagy másképp/máshol képzi a hangokat.
Szerintem aranyos hiába nem hiszik el nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!