Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnék egy hozzám...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék egy hozzám illő valakit? 15/L

Figyelt kérdés

Nem olyat kérek hogy: "itt vagyok", hanem tényleg hol keresgéljek, mit ajánlotok?

És mi a véleményetek a társkeresőkről, mivel én elég sok negatív dolgot olvastam/hallottam róluk.

És kérem a nagyon kritikus emberkék kíméljenek.

2016. dec. 4. 20:29
 1/10 anonim ***** válasza:

én kb 10 éve keresem aktívan MINDENHOL, és még mindig nincsen meg, de lehet már megvolt csak nem vettem észre :). Na akarsz még gondolkodni ezen a témán, vagy rájöttél hogy rohadt bonyolúlt, és nagyon felesleges?

24f

2016. dec. 4. 20:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát, próbáltam már egyszer kétszer feladni, de egyszerűen nem megy, nagyon fúrja az oldalamat.
2016. dec. 4. 20:34
 3/10 Dreed ***** válasza:

Társkeresőn elég valószínűtlen de nem kizárt.van jó és rossz tapasztalatom is róla.

Szórakozóhelyen,

Iskola,lakhely környékén?

Esetleg baráti társaságon belül ha bemutatnak valakinek?

Végül is bárhol lehet,inkább nyitottság kérdése,hogy mennyire vagy bevállalós,ugyanis mostanság elég nehezen kezdeményeznek az emberek.

2016. dec. 4. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Feltetted életem egyik legnagyobb kérdését, és azt kell mondjam....

Nem hiszem, hogy itt lesz, mármint ahol lakok...

Egyszerűen undorító amit itt csinálnak...

Szórakozóhelyre nem is megyek emiatt, hanem inkább elautókázom azt a pénzt de az biztos, hogy nem fogom leakasztani a legutolsó buliqrvát...

19/F

2016. dec. 4. 20:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Majd rád talál, amikor nem számítasz rá :D
2016. dec. 4. 20:50
 6/10 anonim válasza:
anotalk.hu ott ugy kb korodbelikvannak fent többen kb/sac
2016. dec. 5. 15:45
 7/10 anonim válasza:
társkereső 15 évesen? ennyi idősen nem annak kéne lenni a legnagyobb bajodnak hogy nincs senkid! a korosztályod még komolytalan, az idősebb pasik meg úgy is kihasználnak! és a nagy őt nem keresni kell! majd egyszer betoppan mikor legkevésbé számítasz rá
2016. dec. 7. 14:08
 8/10 anonim ***** válasza:

itt vagyok :DDD

neeem nem

én a te korodban még hotdogon szedtem össze két barátnőmet is, mert akkor még minden buli +18as volt, és figyelték is hogy az vagy-e

az az oldal is talán még él annyira hogy valami lehessen

én mivel csávó vagyok, a társkeresők 99%a eredménytelen volt, mert... csávó vagyok, és nem Di Caprio hanem egy átlag Joe

lányként könnyebb dolgod lenne

esetleg ami még megy az indirekt társkeresés, instagramon

ahol nem társat keresel, de a képek segítségével simán 'bevonzzod' a fiúkat

legtöbb 16-26 éves csaj ismerősömet instagramon hetente 1-2-5 fiú 'támadja be'; van pár amelyik dilis, de néha akad olyan, akivel jókat beszélgetnek, aztán volt aki ebből szedett már össze valakit (meg amúgy egy lányt én is így szedtem fel, teljesen indirekt módon, csak beszélgetni akartam vele először, aztán hát, máshogy alakult :D)

2016. dec. 8. 14:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Régebb én is nagyon kerestem barátot, de utána rájöttem, hogy a fiúk többsége nem udvarol, hanem egyből kapcsolatot akar. Járj nyitott szemmel és majd ki kell alakuljon egy kapcsolat. Figyelj a belső tulajdonságokra is, ne csak a fizikumra!
2016. dec. 8. 14:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Tábor, szakkör?
2017. febr. 25. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!