Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire ronda lennék? Teljesen elvagyok keseredve.16/L
Figyelt kérdés
Szinte sosem kezdeményezett nálam senki. Bárki aki megtetszik abból sosem lesz semmi. Van egy srác aki tetszik konkrétan mindenkire (de tényleg) néz csak rám nem. Ennyire visszataszító lennék?? Mások előtt magabiztosnak tűnök ezzel próbálom valahogy leplezni h az önbizalmam egyenlő a 0-val. Alapjáraton mindenki úgy ismer h xy az aranyos, bájos, mosolygós lány. Az a srác tényleg aranyos, normális, okos még csak nem is az h a “menőt” szúrtam ki magamnak. Azóta állandóan sírok mert mindenki körülöttem boldog és szerelmes (még az is akiről soha nem gondoltam volna) nekem meg örökre plátói/viszonzatlan marad. Milyen macskákat ajánlanátok akikkel leélhetném az életem?:))2018. jan. 5. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!