Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire ronda lennék? Teljesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire ronda lennék? Teljesen elvagyok keseredve.16/L

Figyelt kérdés
Szinte sosem kezdeményezett nálam senki. Bárki aki megtetszik abból sosem lesz semmi. Van egy srác aki tetszik konkrétan mindenkire (de tényleg) néz csak rám nem. Ennyire visszataszító lennék?? Mások előtt magabiztosnak tűnök ezzel próbálom valahogy leplezni h az önbizalmam egyenlő a 0-val. Alapjáraton mindenki úgy ismer h xy az aranyos, bájos, mosolygós lány. Az a srác tényleg aranyos, normális, okos még csak nem is az h a “menőt” szúrtam ki magamnak. Azóta állandóan sírok mert mindenki körülöttem boldog és szerelmes (még az is akiről soha nem gondoltam volna) nekem meg örökre plátói/viszonzatlan marad. Milyen macskákat ajánlanátok akikkel leélhetném az életem?:))

2018. jan. 5. 15:32
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez a problémám, ha gondolod küldhetsz képet:) 16L
2018. jan. 5. 19:46
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
neke. is egy 16 l kuldhet face nevet.
2018. jan. 5. 21:09
 23/31 anonim ***** válasza:
38%
Ha gondolod, küldj képet :) 20/L
2018. jan. 5. 21:13
 24/31 anonim ***** válasza:

-egy minion vagyok -- milyen ízű?

-átlagos testalkattal --- kinek mi az átlagos. Neked?

-barna hajjal, szemmel

-idegesítően apró lábakkal -- mi lehet egy lábban idegesítő? S mely része pici? Lábfej, vádli, comb? De ha az egész lány filigrán, akkor miért gond ha a lába is az? (a melléről nem is beszélve!☺ )

-csicsergő hang, inkább kislányos kinézet. --- nem kis lány vagy? Akkor meg milyen legyen a kinézeted?

😃

2018. jan. 6. 11:47
 25/31 A kérdező kommentje:

Jó kérdés még nem próbáltak megenni. Nálam az átlagos testalkat annyit jelent h nem folyok el, de nem is lehet ketté törni. Idegesítően apró lábaknál meg az egészre gondolok. Kislányost meg úgy értem h fiatalabbnak néznek a koromnál és még ha akarnék se tudnék nőies lenni.:D

(Am köszönöm ezt a nagyon sok választ, azoknak akik nem ismerkedni akarnak velem, hanem tényleg segíteni próbálnak.:) )

2018. jan. 6. 12:28
 26/31 Derwana válasza:
100%
Nagyon jó a cirmos macska is. Népszerű és aranyos! 🐱😉
2018. jan. 6. 16:19
 27/31 anonim válasza:
75%

Velem is pont ugyanez a helyzet csak kicsit fiatalabb vagyok. Ha gondolod küldhetsz kèpet, elmondom az őszinte véleménem, cserébe ha akarod èn is küldök.

14/L

2018. jan. 6. 19:31
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Pont ugyanígy vagyok, csak fiúban.... Szívesen megismernélek, de gondolom "Interneten.." te sem ismerkednél, ahogy MINDDN lány írni szokta....... 21/F
2018. jan. 12. 17:11
 29/31 A kérdező kommentje:
Interneten személy szerint azért nem ismerkedek, mert azt tapasztaltam h a gép/telefon mögött teljesen más oldalát mutatja az ember ami legtöbbször nem is valós. Olyan érzés kelt h “Jaj mindegy jó ő is, csak legyen már valaki aki szóba áll velem, és lányból van h valahogy több önbizalmam legyen.” Na köszi, erre nincs szükségem.:))
2018. jan. 12. 18:26
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jól látod a helyzetet a 29-es kommentedben kérdező. :D
2018. jan. 12. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!