Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El vagyok teljesen keseredve, mi lenne a jó döntés?
Figyelt kérdés
16f vagyok és egy éve jöttem össze egy lánnyal de úgy inkább külső nyomásra. Próbálom szeretni meg minden de most jön a csavar a törtnetben, van egy osztálytárnőm aki nagyon tetszik kezdetektől fogva sokat beszélgetünk meg minden de mivel osztálytársam így nem lehet úgymond semmi a dologból (az az érdekes hogy a többi srác szerint nem szép, viszont Szerintük a mostani bartnőm gyönyörű, viszont az n szememben, tényleg gyönyörű a barátnőm de a legszebb akkor is az a lány). Egyszerűen nem tudok úgy élni ebben a kapcsolatban hogy folyton az osztálytársnőm jr a fajemben, de szerintem a mostani barátnőmnek is más tetszik és nem viselné meg ha szakítanánk. Mit kéne tennem szakítani és megpróbálni az osztálytársnőmmel vagy megpróbálni kizárni a gondolataimból a lányt akit mindig a szemem előtt látok? Mert az biztos hogy ez így nem jó se nekem se a barátnőmnek se senkinek.2016. febr. 28. 09:52
1/2 anonim válasza:
Szakíts a barátnőddel szerintem, mert ha nem szereted akkor nincs értelme szenvedni, és adj egy kis időt magadnak, beszélgess a másik lánnyal, tisztázd magadban, hogy tényleg úgy érzel-e iránta mint ahogy gondolod.☺
2/2 anonim válasza:
Beszéld meg, másképp nem megy. Lehet, hogy nehéz lesz, de gondolj arra, hogy megspórolsz vele sok nehéz hetet, hónapot. És ebből máris levonhatod magadban a tanulságot, hogy miért nem jó külső nyomásra összejönni valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!