Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire ronda lennék? Teljesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire ronda lennék? Teljesen elvagyok keseredve.16/L

Figyelt kérdés
Szinte sosem kezdeményezett nálam senki. Bárki aki megtetszik abból sosem lesz semmi. Van egy srác aki tetszik konkrétan mindenkire (de tényleg) néz csak rám nem. Ennyire visszataszító lennék?? Mások előtt magabiztosnak tűnök ezzel próbálom valahogy leplezni h az önbizalmam egyenlő a 0-val. Alapjáraton mindenki úgy ismer h xy az aranyos, bájos, mosolygós lány. Az a srác tényleg aranyos, normális, okos még csak nem is az h a “menőt” szúrtam ki magamnak. Azóta állandóan sírok mert mindenki körülöttem boldog és szerelmes (még az is akiről soha nem gondoltam volna) nekem meg örökre plátói/viszonzatlan marad. Milyen macskákat ajánlanátok akikkel leélhetném az életem?:))

2018. jan. 5. 15:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Így van, a 8-as jól beszél. Ha gondolod nekem is küldhetsz képet. 21/f
2018. jan. 5. 16:32
 12/31 anonim ***** válasza:
16 éves vagy még , ha huszas éveidre is ez lesz a helyzet akkor tedd fel újra a kérdést . Nyugiii :)
2018. jan. 5. 16:57
 13/31 A kérdező kommentje:

Képet még ha akarnék se tudnék küldeni, arra lennék kíváncsi mégis mi a frászt kéne tennem de most halál komolyan.:DD Tegyük fel. Nem vagyok ronda. (Még senki se halálozott el a látványomtól...:D) De azért h kb eltudjátok képzelni:

-egy minion vagyok

-átlagos testalkattal

-barna hajjal, szemmel

-idegesítően apró lábakkal

-csicsergő hang, inkább kislányos kinézet

Bocsi skacok de csak ennyivel tudok szolgálni.:D És igen...igyekszem nem kétségbe esni.:D

(nem, nem jött meg :DDD)

2018. jan. 5. 17:06
 14/31 anonim ***** válasza:
Képet:D
2018. jan. 5. 17:08
 15/31 anonim ***** válasza:
Ha küldesz egy képet, meg tudom mondani. :D 15/F
2018. jan. 5. 17:26
 16/31 anonim ***** válasza:
68%

Próbáld ki hogy többet törődsz magaddal. Hajad, fogad, bőröd. Sportolj, újítsd be a ruhatárad. Legyen mindig jó illatod, de ne fújj magadra 1 üveg olcsó cuccot. Én régen azt hittem, hogy eleget törődök magammal, most már látom, hogy nem.

Nekem ezek segítettek nem 1 és nem 2 "szintet lépni".

3 éve közöm nem volt a lányokhoz, most meg kis túlzással mindig van képben valaki ha éppen szingli vagyok akkor is.

Tegyél bele még 20%-ot. Hidd el megéri. És nem mások miatt, miattad.

Ha küldesz képet privátban, elmondom az őszinte, finoman megfogalmazott véleményem.

20F

2018. jan. 5. 17:48
 17/31 anonim ***** válasza:
28%
szerintem csak nem a gyerekes kis fiucskakat vonzod. Egy huszon eves ferfi nem hezitalna.
2018. jan. 5. 18:19
 18/31 anonim ***** válasza:
66%

Savannah cicát láttál már? :O Nekem az kell, bár ha tényleg minion vagy, lehet magasabb nálad :/ :DD

18/F

2018. jan. 5. 18:38
 19/31 A kérdező kommentje:
#18 Nah jó kiégtem...:DDD. Ez eskü tetszett még ha be is lettem oltva.:DDD. (Am igen, láttam már.:) )
2018. jan. 5. 18:44
 20/31 anonim ***** válasza:
40%
Nekem tetszenél,mert én is hasonló vagyok csak fiuba
2018. jan. 5. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!