Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire ronda lennék? Teljesen elvagyok keseredve.16/L
Képet még ha akarnék se tudnék küldeni, arra lennék kíváncsi mégis mi a frászt kéne tennem de most halál komolyan.:DD Tegyük fel. Nem vagyok ronda. (Még senki se halálozott el a látványomtól...:D) De azért h kb eltudjátok képzelni:
-egy minion vagyok
-átlagos testalkattal
-barna hajjal, szemmel
-idegesítően apró lábakkal
-csicsergő hang, inkább kislányos kinézet
Bocsi skacok de csak ennyivel tudok szolgálni.:D És igen...igyekszem nem kétségbe esni.:D
(nem, nem jött meg :DDD)
Próbáld ki hogy többet törődsz magaddal. Hajad, fogad, bőröd. Sportolj, újítsd be a ruhatárad. Legyen mindig jó illatod, de ne fújj magadra 1 üveg olcsó cuccot. Én régen azt hittem, hogy eleget törődök magammal, most már látom, hogy nem.
Nekem ezek segítettek nem 1 és nem 2 "szintet lépni".
3 éve közöm nem volt a lányokhoz, most meg kis túlzással mindig van képben valaki ha éppen szingli vagyok akkor is.
Tegyél bele még 20%-ot. Hidd el megéri. És nem mások miatt, miattad.
Ha küldesz képet privátban, elmondom az őszinte, finoman megfogalmazott véleményem.
20F
Savannah cicát láttál már? :O Nekem az kell, bár ha tényleg minion vagy, lehet magasabb nálad :/ :DD
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!