16 éves lány vagyok, és teljesen elvagyok keseredve a melleim mérete miatt szinte semmi sincs lehet valamit tenni? Vagy várjak még hátha?
18 éves vagyok, nálunk is elég nagymellűek a családban a nők, nekem meg szinte nincs is. Ismerek olyan lányt, akinek 20 éves kora után kezdtek el igazán nőni, de ez is mindenkinél más.
Azt tudnám tanácsolni, hogy fogadd el magad így, ahogy vagy. Aztán még simán nőhetnek.
Lehetne rosszabb is. Van, akinek túl nagy van.
Ez sajna nem kívánságműsor, még reménykedhetsz egy kicsit, aztán max. amíg nem szülsz, kicsik lesznek. Legalább nem lesznek lógósak, én igazán szívesen elfogadnék kicsi melleket, bár a sajátjaimmal sincs bajom, mert normális méretűek, nem nagyok.
Nem tudsz mit tenni, inkább ne zavartasd magad, lehetsz csinos egész pici mellekkel is (ha nem is mindenki számára, persze).
A kis mell szexi. A mikropénisz nem.
Örülj inkább, én meg majd megölöm magam.
"családban mindenkinek közepes-nagy méretű mellei vannak"
Ők is 16 évesek?
"elég sokan bántanak vele"
Ez az élet lényege:
1. Bántak= Nem vagyok elég jó?
2. Lexarod, és azt mondod: "Ők nem elég jók, mert bántanak"
Gondold át. Nem te szabályzod a kebleid nővekedési ütemét, nagyságát. Ezért bántani valakit, az emberi mocskok szokása.
Na, meg ott van a szomatika. Lehet te valahol tudod, ezek a nagymellűek, az emberi mocskok legalja, és talán ez is lehet ok.
Mondjuk kérdezd meg a nőgyógyászodat, amit ő mond az fontos lehet. Bántani nem fog, az biztos. Az orvosok közt nincsenek tudatlan ember, akik nincsenek tisztában olyan dolgokkal, mint pl, ösztrogén.
Nem igazán tehetsz semmit. Max. plasztika majd. De az nem éri meg, bármennyire is nagy divat lett. Gondolj bele! Olvass utána!
Fogadd el magad! Én is próbálom. Nekem is picik.Tudom milyen nehéz miközben mindig a te méreted a központi téma.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!