Vannak itt olyan lányok (kb 17-22 évesek), akik el vannak keseredve, hogy sose találnak maguknak párt? Miért gondoljátok így?
Főleg azért mert ronda vagyok. Nem ANNYIRA, de eléggé, hogy csúnyább legyek a környezetemben lévő lányoknál, szóval minden épeszű hímegyed inkább őket választja. Ezen kívül 8. osztály óta nem bírtam egy normális beszélgetést összehozni egy fiúval sem, bár nem vagyok benne biztos hogy azért mert elviselhetetlen vagyok vagy csak nem találtam olyan embert akit érdekel is amit mondok.
16/L
A külsőm se annyira előnyös, de a belsőm borzalmas, nem hiszem, hogy találnék olyan értelmes és vonzó férfit, aki el tud viselni hosszabb távon úgy, hogy nekem is ő kell. Elkeseredve nem vagyok miatta, de nem érzem teljesnek se magamat, se az életemet így.
22N
Csúnya vagyok, de ez még a kisebbik ok. A nagyobbik hogy a személyiségem is borzalmas :D
17/l
Na jó, ilyeneket, hogy "csúnya vagyok, rossz a természetem", stb ne mondjatok, mert a sok negatív jelző mérgez belülről. Lehet hülyeségnek tűnik, de így van.
Másodszor én egy 30 éves lány vagyok, de 20 éves koromig én is meg voltam róla győződve, hogy egyedül maradok. Akkor ismertem meg a párom, akivel azóta is együtt vagyunk. :)
Amúgy én nagyon zárkózott vagyok, nehezen ismerkedek. De mindig ha valami negatív ér, elmondom magamnak, hogy szép vagyok, kedves, aranyos, és okos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!