Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs pasim?
Figyelt kérdés
Magas, vékony, nem ronda lány vagyok.2017. nov. 13. 21:15
1/9 anonim válasza:
Mert nincs. Majd lesz. Be positive, girl ;)
2/9 anonim válasza:
Te is kapsz majd egy rakat privátot. 😁
3/9 anonim válasza:
Mennyi idős vagy sürített levegő? nekem írhatnál :) kíváncsi vagyok rád :)
5/9 anonim válasza:
Mert béndzsa vagy, nem kezdeményezel, csak várod, hogy a fehér herceg szőke lovon majd belovagol. hát, nem fog.
6/9 anonim válasza:
Én nem írok privátokat, bocsi, 33%-os. :P Meg ne legyél kíváncsi rám, ahogy olvastam fiú vagy, namost én nem vagyok meleg.
Egyébként kérdező, járj helyekre, menj társaságba, sportolj valamit, csak belefutsz majd egy paliba.
7/9 anonim válasza:
Senki nem fog utánad futni, tegyél azért, hogy legyen barátod.
8/9 anonim válasza:
Mert 6 szó a maximum amit magadról a billentyűzetre tudsz hányni, az is csak a külsőd meg a nemed "jellemezte", de még annak sem nevezhető, képzelem milyen mértékű üresség társul még ezekhez.
9/9 anonim válasza:
Több lehetőség is van:
- csúnya vagy
- az értékrended nulla
- a személyiséged nulla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!