Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az normális, hogy 16 vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy 16 vagyok és még nincs barátom (pasim)?

Figyelt kérdés
Csak olyan fura, hogy körülöttem már mindenkinek van, es en meg bár nagyon szeretnék, egyedül vagyok. Veletek is volt ilyen? Ha igen végül hogy és mikor sikerült "bepasizni"?

2017. jan. 11. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Majd légyszi írd ki, hogy a következő órában, percenként áltagosan hány privátot kaptál!
2017. jan. 11. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:
60%

én meg 18 vagyok és nem volt csajom.

ugye milyen frusztráló érzés, sorstárs?:)

2017. jan. 11. 21:07
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Engem nem zavar, sok sikert a továbbiakban! Kellemes szelektálást.
2017. jan. 11. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
nekem 17 évesen volt először pasim :D egy buliban ismertem meg
2017. jan. 11. 21:10
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagy lekesve semmirol, nem olyan fura az. Tobben vannak hozzad hasonlo helyzetben mint gondolnad.
2017. jan. 11. 21:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Először is ez nem ellened irányul kedves kérdező !!!!

De mi a jó büdös nénikém miatt lenne gáz, ha még 16 évesen nincs párkapcsolata az embernek ?! Az, hogy valaki később tesz szert egy párra az nem gond , főleg hogy a 14-17 éves korosztály 2-3 hetente váltogatja az őszerinte ,,NAGY Ő-t".

De éppen ma hallottam, hogy már az általanos iskola alsótagozatában is a járásról , szexről beszélnek a kis taknyos kölykök. Nos a válaszom ( ha már így, kiválasztani ) semmi gond nincs azzal, hogy nincs barátod és természetes, hogy vágysz arra, hogy szeressen valaki, de szerintem nem kell elsietni. Nekem is 18 évesen volt először pasim kb. 2 hónapig mert a mai fiatalok ( nem mint ha hu de öreg lennék ) többször cserélnek partnert, mint bugyit\ alsónadrágot, de ez sajnos a felgyorsult világ és a hülye tv küldök miatt van , amik csak elbutitanak és azt tanítják, hogy a lustaság menő, és a mindennapos buli+ pénzszórás is. Elnézést a regény miatt, ha valakinek ellenvetése van írjon rám, ne a kérdező válaszait gyarapítsa a leoltásommal. 18\L

2017. jan. 11. 21:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Itt ott nem stimmel a szó a mondandómban, ezt az autómatikus helyesírást kijavító ratyi szar szoftver miatt van,amit a tabon nem tudok kikapcsolni.
2017. jan. 11. 21:33
 8/9 anonim válasza:
100%

Nyugodj meg nem az :).Tudod mi a gáz?Az hogy az alig 13 éves osztálytársamnak "pasija" van és állandóan nyalják falják egymást.Bisztos hogy megtalálod a neked valót.

Igaz fiatal vagyok de van annyi eszem hogy nem leszek 13 évesen egy nagy k***a.

2017. jan. 12. 13:14
 9/9 anonim ***** válasza:

#6 Respect

#kérdező Igen az ! Miért ne lenne az ? Ami nem normális az az amit a #6-is is írt. Az egyedüllét és a barát iránti vágy meg a korral jár. Nem kell beállni a tömegbe csak lökd fel a fejed és előbb-utóbb megtalálod a megfelelő srácot !

Peace ! 18/F

2017. jan. 12. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!