Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy 16 vagyok és még nincs barátom (pasim)?
én meg 18 vagyok és nem volt csajom.
ugye milyen frusztráló érzés, sorstárs?:)
Először is ez nem ellened irányul kedves kérdező !!!!
De mi a jó büdös nénikém miatt lenne gáz, ha még 16 évesen nincs párkapcsolata az embernek ?! Az, hogy valaki később tesz szert egy párra az nem gond , főleg hogy a 14-17 éves korosztály 2-3 hetente váltogatja az őszerinte ,,NAGY Ő-t".
De éppen ma hallottam, hogy már az általanos iskola alsótagozatában is a járásról , szexről beszélnek a kis taknyos kölykök. Nos a válaszom ( ha már így, kiválasztani ) semmi gond nincs azzal, hogy nincs barátod és természetes, hogy vágysz arra, hogy szeressen valaki, de szerintem nem kell elsietni. Nekem is 18 évesen volt először pasim kb. 2 hónapig mert a mai fiatalok ( nem mint ha hu de öreg lennék ) többször cserélnek partnert, mint bugyit\ alsónadrágot, de ez sajnos a felgyorsult világ és a hülye tv küldök miatt van , amik csak elbutitanak és azt tanítják, hogy a lustaság menő, és a mindennapos buli+ pénzszórás is. Elnézést a regény miatt, ha valakinek ellenvetése van írjon rám, ne a kérdező válaszait gyarapítsa a leoltásommal. 18\L
Nyugodj meg nem az :).Tudod mi a gáz?Az hogy az alig 13 éves osztálytársamnak "pasija" van és állandóan nyalják falják egymást.Bisztos hogy megtalálod a neked valót.
Igaz fiatal vagyok de van annyi eszem hogy nem leszek 13 évesen egy nagy k***a.
#6 Respect
#kérdező Igen az ! Miért ne lenne az ? Ami nem normális az az amit a #6-is is írt. Az egyedüllét és a barát iránti vágy meg a korral jár. Nem kell beállni a tömegbe csak lökd fel a fejed és előbb-utóbb megtalálod a megfelelő srácot !
Peace ! 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!