Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha már a rokonok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha már a rokonok is azzal zaklatnak, hogy miért nincs pasim? 16/L

Figyelt kérdés

Van itt más, aki ilyesmi korban van és még soha életében nem volt párkapcsolata, nem is csókolózott, és már otthon is furának tartanak emiatt? És nagyon szeretne már valakit de egyszerűen nem jön senki?

Tudom, hogy ide sokan azért járnak, hogy itt ismerkedjenek, de én most azt kérem, hogy ha valaki szívesen elbeszélgetne erről a témáról privátban, kép - és személyes információ csere nélkül, az írjon, mert senki sincs akivel őszintén el tudnék beszélgetni.

2016. dec. 27. 00:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Hagyd a csudába, rájuk kell hagyni. :)
2016. dec. 27. 01:04
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Rájuk kell hagyni most miért jönnél össze valakivel csak mert ők azt akarják. Én 18 évesen jártam először valakivel . Majd ha te úgy érzed hogy kész vagy rá csak akkor kezdj párkapacsolatba
2016. dec. 27. 01:09
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia,nekem sosem volt párkapcsolatom és valószínűleg soha nem is lesz.

17/f

2016. dec. 27. 01:12
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
nyugi,tőlem is folyamatosan kérdezgetik.válaszold azt,hogy nincs időd ezzel foglalkozni,sulira figyelsz:D 18/f
2016. dec. 27. 01:12
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ugyanez van. Nővéremnek van pasija már évek óta, én meg mindig azt hallgatom, mikor jön már nekem is valaki, ami pedig a legfurább, hogy apám jön legtöbbet ezekkel:D No meg haveri körben is egyre fogynak az egyedülállók .., Persze, egy ideig vicces amiket "beszólongatnak", de néha már úgy érzem, hogy feleannyira sem zavarna, hogy nincs barátom, ha nem hallgatnám ezeket mindig:) Vagy mégis, nem tudom, eléggé kivagyok:D Egy időben még itt is próbáltam ismerkedni, de nem igazán volt jó tapasztalatom, szóval tegyél le róla én azt tanácsolom:D Mondanám én is, hogy ne törődj az otthoniakkal, de hát tudom, hogy ez nem így megy. Egyszer majd eljön a mi időnk;) Írhatsz ha szeretnél csevegni:D 17/l
2016. dec. 27. 01:23
 6/23 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek, jöhetnek privát üzenetek ☺
2016. dec. 27. 02:10
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el ha lesz,akkor az lesz a probléma,hogy ki az,milyen meg mit akar.
2016. dec. 27. 08:07
 8/23 anonim ***** válasza:

Ne azért kerülj kapcsolatba mert mások akarják vagy mert másnak a véleménye!Nem kell erőlködni, majd jön a megfelelő ember.Ismerkedj, beszélgess, barátkozz és legyél türelmes!Nyugodj meg, nem maradtál le semmiről!

Sok sikert! :)

Ha gondolod írj, majd visszaírok!

2016. dec. 27. 08:37
 9/23 anonim ***** válasza:

Én ugyan 27 vagyok de 14-éves korom óta ezt hallgatom.

Valamiért ez emberek számottevő többsége azt hiszi h csak úgy lehetsz boldog ha van kapcsod pedig ez egy baromság.

Igazából nem lehet vele mit kezdeni a legegyszerűbb védekezés az h elengeded ezeket a kritikákat és nem reagálsz rájuk. V udvariasan csak annyit mondasz h magánügy.

Leállni nem fognak abban ne reménykedj.

És ha melózni mész majd X év múlva nehogy megemlítsd h nem akarsz kapcsot mert megint csak hüledező hülyékkel leszel körülvéve. Erre is mond h magánügy.

2016. dec. 27. 22:17
 10/23 anonim ***** válasza:

Ugyanabban a cipőben járok, amiben te kérdező, habár engem a rokonok nem "zaklatnak" ezzel. Most van egy kiszemeltem, de Murphy törvény szerint biztosan nem jövök be neki/azt se tudja, hogy létezek. :))

16L

2016. dec. 27. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!