Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha már a rokonok is azzal zaklatnak, hogy miért nincs pasim? 16/L
Van itt más, aki ilyesmi korban van és még soha életében nem volt párkapcsolata, nem is csókolózott, és már otthon is furának tartanak emiatt? És nagyon szeretne már valakit de egyszerűen nem jön senki?
Tudom, hogy ide sokan azért járnak, hogy itt ismerkedjenek, de én most azt kérem, hogy ha valaki szívesen elbeszélgetne erről a témáról privátban, kép - és személyes információ csere nélkül, az írjon, mert senki sincs akivel őszintén el tudnék beszélgetni.
Szia,nekem sosem volt párkapcsolatom és valószínűleg soha nem is lesz.
17/f
Ne azért kerülj kapcsolatba mert mások akarják vagy mert másnak a véleménye!Nem kell erőlködni, majd jön a megfelelő ember.Ismerkedj, beszélgess, barátkozz és legyél türelmes!Nyugodj meg, nem maradtál le semmiről!
Sok sikert! :)
Ha gondolod írj, majd visszaírok!
Én ugyan 27 vagyok de 14-éves korom óta ezt hallgatom.
Valamiért ez emberek számottevő többsége azt hiszi h csak úgy lehetsz boldog ha van kapcsod pedig ez egy baromság.
Igazából nem lehet vele mit kezdeni a legegyszerűbb védekezés az h elengeded ezeket a kritikákat és nem reagálsz rájuk. V udvariasan csak annyit mondasz h magánügy.
Leállni nem fognak abban ne reménykedj.
És ha melózni mész majd X év múlva nehogy megemlítsd h nem akarsz kapcsot mert megint csak hüledező hülyékkel leszel körülvéve. Erre is mond h magánügy.
Ugyanabban a cipőben járok, amiben te kérdező, habár engem a rokonok nem "zaklatnak" ezzel. Most van egy kiszemeltem, de Murphy törvény szerint biztosan nem jövök be neki/azt se tudja, hogy létezek. :))
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!