Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha már a rokonok is azzal zaklatnak, hogy miért nincs pasim? 16/L
Van itt más, aki ilyesmi korban van és még soha életében nem volt párkapcsolata, nem is csókolózott, és már otthon is furának tartanak emiatt? És nagyon szeretne már valakit de egyszerűen nem jön senki?
Tudom, hogy ide sokan azért járnak, hogy itt ismerkedjenek, de én most azt kérem, hogy ha valaki szívesen elbeszélgetne erről a témáról privátban, kép - és személyes információ csere nélkül, az írjon, mert senki sincs akivel őszintén el tudnék beszélgetni.
köszönöm mindenkinek :D
igazából akárhogy válaszolok, mindig újra megkérdezik, főleg a nagybátyáim zaklatnak.
és az a legrosszabb, hogy nem fogják fel, hogy ezzel csak megbántanak, mert ők nem tudják azt, hogy én kudarcként fogom fel, hogy nincs barátom. ők azt hiszik, csak azért kerülöm a témát, mert nem akarok mesélni. de pont az a baj, hogy nincs is mit mesélnem. :")
Gyere alkossunk egy párt, ha ennyire rámszorulsz nem mondhatok nemet a felkérésednek.
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!