Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek nem volt még párja!...

Akinek nem volt még párja! Titeket is zaklatnak ezzel a rokonok? Mit lehet erre mondani?

Figyelt kérdés
Általában úgy néz ki a helyzet, hogy folyton kérdezik, hogy "van már udvarló?" meg "mi a helyzet a fiúkkal?", de én az ilyesmitől fényévekre vagyok, szóval mondom mindig, hogy "háát nincs" meg "háát semmi", de ennél többet nem is tudok mondani, na és ezután mindig jön a Kínos Csend :-/ Abszolút nem tudom kezelni ezeket a helyzeteket... Utána meg hozzám se szólnak, elkezdenek politikáról meg mezőgazdasági gépekről, meg ilyenekről beszélgetni, utána meg sérelmezik, hogy én milyen "csendes" vagyok... :S Amúgy 20 éves vagyok még csak.
2011. júl. 19. 18:35
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Jó, hát tényleg nem vagyok egy nagyszájú, dehát nem vagyok én parasztgazda, hogy traktorokról tudjak beszélgetni :S:S
2011. júl. 19. 18:37
 2/17 anonim ***** válasza:
27%
Nem akarlak megbántani, de nekem az a kínos hogy 20 évesen még nem volt barátod. Talán ideje lenne mostmár kicsit belehúznod. :) Aztán ha összejön valami, lehet mesélni a Rokonoknak. :D
2011. júl. 19. 18:44
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

mondd azt h annyi van h nem tudsz választani! :)

amúgy meg mondd simán h csak ismerkedel, semmi komoly..

2011. júl. 19. 18:45
 4/17 anonim ***** válasza:
95%

Hagyjad már, sz@ard már le őket, meg az elsőt is...

Nekem se volt, sose fájt ezen a fejem, nem is éreztem, hogy annyira kellene...aztán amikor eljött az ideje, lett.

A vén szatyrokkal meg ne foglalkozz, mondjanak amit akarnak, csak nem vagy kíváncsi az ő véleményükre :D

ez csak egy hülye beidegződés náluk

2011. júl. 19. 18:48
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs más témájuk, ami azért szánni való, azért kérdezik ezt
2011. júl. 19. 18:49
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
vagy mondd h lassan már esküvő, kezdhetik gyűjtögetni a kis nyugdíjukat :D
2011. júl. 19. 18:50
 7/17 anonim ***** válasza:
80%
Én is 20 éves vagyok, és nálam csak a dédmamám szokta kérdezgetni. "Van már lovagod?" Az a helyzet, hogy eddig egyetlen barátom volt, ő is oszét, és Oroszországban élt, de erről senki nem tudott. De ami azt illeti, engem is kicsit idegesít, mert ha azt mondom dédmamámnak, hogy nem, de nem is szeretnék (ami igaz is), akkor egyszerűen nem értené meg, hogy mi bajom. =D Az ő idejükben ez még nem volt divat. Viszont én rengeteg mindent szeretnék csinálni, utazgatni meg minden, amiben egy barát csak meggátolna.
2011. júl. 19. 18:52
 8/17 anonim ***** válasza:
78%

Fogalmam sincs miért vannak sokan azon az állásponton, hogy párban kell lenni. Tudom hogy társas lények vagyunk, de nem mindenki kötelezett arra, hogy férje, felesége, barátja, barátnője legyen. Hasonló helyzetek már nálam is adódtak, de nem tudom.. én egyenlőre jól el vagyok magamnak. Idővel meg vagy betársulok én is vagy nem.. szerintem ennyi. :)

20/F

2011. júl. 19. 18:53
 9/17 anonim ***** válasza:
82%
23 éves vagyok nekem annyiból más a helyzet, hogy párom volt már, viszont nincs 3 éve. Egész egyszerűen így alakult és kész. Rokonok és barátok (tőlük fáj jobban) is ezzel traktálnak, hogy komoly udvarló kellene, mindenkinek van párja csak nekem nem stb. Kulturáltan leszerelem őket egy "majd lesz" mondattal.
2011. júl. 19. 18:53
 10/17 anonim ***** válasza:
29%

Valószínűleg félre értettetek! Én nem azt mondom hogy kínos hogy nincs pasija, akivel leélheti az életét, hanem azt mondom hogy NEM VOLT MÉG ("Akinek nem volt még párja!").

Persze ez nem a világ vége. Csak kicsit furcsállom hogy 20 évesen nem volt még barátja (barátod). (De ha volt, akkor elnézésedet kérem, viszont ha volt azt egy szóval sem mondtad hogy volt. :) Remélem érthető volt. :D

2011. júl. 19. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!