Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek nem volt még párja!...

Akinek nem volt még párja! Titeket is zaklatnak ezzel a rokonok? Mit lehet erre mondani?

Figyelt kérdés
Általában úgy néz ki a helyzet, hogy folyton kérdezik, hogy "van már udvarló?" meg "mi a helyzet a fiúkkal?", de én az ilyesmitől fényévekre vagyok, szóval mondom mindig, hogy "háát nincs" meg "háát semmi", de ennél többet nem is tudok mondani, na és ezután mindig jön a Kínos Csend :-/ Abszolút nem tudom kezelni ezeket a helyzeteket... Utána meg hozzám se szólnak, elkezdenek politikáról meg mezőgazdasági gépekről, meg ilyenekről beszélgetni, utána meg sérelmezik, hogy én milyen "csendes" vagyok... :S Amúgy 20 éves vagyok még csak.
2011. júl. 19. 18:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%

Változó mikor milyen szituációban ér a kérdés vagy milyen hangulatban. Van hogy azt mondom hogy a hét minden napjára jut egy, van hogy csak semmizek én is.

Egy szituáció volt ami nagyon kellemetlen volt az is inkább az hogy még szűz vagyok. Tesóm barátnőjével beszélgettem és végül előjött a téma, sose hazudok mert úgy is kiderülne. Inkább azt szoktam mondani hogy ez egy állapot, majd elmúlik, na mindegy egész jól kimásztam a kérdés elől.

Ám este mikor tesóméknál aludtam, átjött a barátnőjének a nővére(32) én 21 és tudni kell a csajról hogy elég nagy rib*nc ráadásul a 20 éves pasikra bukik. Na hát nem előhozta tesóm barátnője a témát. Erre hogy engem hagyjon mert én rendesen szerelemből akarom elveszíteni. Aztán hogy ő nem tanárnéni stb stb, hát mind ezt előttem, rohadt kényelmetlen volt.

2011. júl. 19. 18:57
 12/17 anonim ***** válasza:
78%

Engem is ezzel cseszegettek 21 éves koromig, amikor is az egyik (már ezredjére) érdeklődőt lehűtöttem azzal a válasszal, hogy "Nincs senki, csak szexkapcsolatok". Egyből az arcára is fagyott a mosoly, elpirult (kissé prűd a lelkem), azóta se mer rákérdezni. De a többiek sem, úgyhogy biztosan továbbadta. Úgy kell nekik.

23L

2011. júl. 19. 18:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen ezt a szitut nagyon ismerem, tőlem rengetegszer kérdezték? Van barátod? Mikor mész már férjhez? Később ezt elmeséltem egy kolléganőnek aki Jehova tanúja. Ő elmondta, hogy nekik sok mindent tanítanak a kommunikációról többek között azt is ha valaki olyan tapintatlan hogy olyan kérdéseket tesz fel amihez semmi köze sincs és nem veszi észre hogy ezzel zavarbahozza a másikat, akkor azt kell mondani, hogy " Neharaudj(on) erről nem szeretnék beszélni!" Mindjárt érzik, hogy semmi közük hozzá, de mégsem sértetted meg őket. Na én kipróbáltam, nagyon hatásos! Mikor megyek férjhez? Neharagudj erről nem szeretnék beszélni. Tuti tipp, próbáld ki. (Na mire jók a jehova tanúi? Ha kicsit fárasztó is a vallásosságuk, néha érdemes velük beszélgetni, mert sok okosat tanítanak nekik.) Sok sikert.
2011. júl. 19. 19:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy voltam ezzel, nagyon csendes voltam, engem is piszkáltak vele, mondjuk én 18 éves múltam, mikor "túlestem" rajta:D Lett egy perui barátom, hosszú haj, barna bőr!:D Azóta csöndbe vannak a rokonok, nem kérdez inkább senki semmit:D
2011. júl. 19. 19:08
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
20 évesen a nagyanyám elkönyvelte,hogy ha eddig nem mentem férjhez akkor én már vén lány maradok.Volt osztálytársaim férjhez mentek,szültek néhány gyereket.24 voltam amikor megismertem a mostani páromat.Azóta miért nem esküdtünk még meg,mikor lessz gyerek.Mindig mondtam,hogy kezdjétek gyűjteni a pénz,na akkor békénhagytak.Azóta eltelt 6 év,nem volt még esküvő,nincs gyerek.Most éppen azt kalkulálják,miért nincs gyerek.
2011. júl. 19. 19:22
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Hát nekem nagyon hiányzik ez az egész, de mi a fenét csináljak, ha egyszer nem jön össze?! -.-' Nehogy már még nekik fájjon jobban :'(

2011. júl. 19. 20:55
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

A szó nemes értelmében még nekem sem volt, a nem nemes értelmét most hagyjuk... Állandóan kérdezgetnek. Persze a férfiak meg nyomják a hülye dumát, hogy amikor ők fiatalok voltak akkor így megy úgy... Jófej vagyok, nem építem le őket, jobb a békesség meg hát különösképpen nem is zavar az öreg ember már úgy is csak beszélni tud ilyesmiről.

Szerintem mindenhol így van ez, kíváncsiak az öregek és lehet nem is értik mert náluk ez máshogy volt.

háháhá :D ez nagyon komoly válasz volt :D

A válasz megírásának időpontja: ma 18:59

2011. júl. 19. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!