Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért pont nekem nincs "pasim"?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pont nekem nincs "pasim"?

Figyelt kérdés

Az emberek szerint szép vagyok,sokan nyomulnak rám az igaz,de csak a ragyás kockák és persze messengeren..

Én tényleg mindent megteszek(magamat adva persze),hogy lehessen valakim de senki...szerintem jól öltözködöm(h&m,bershka,pull&bear..)kedves vagyok általában,próbálok mindig mosolyogni,de semmi az égvilágon...hosszú barna hajam van,barna szem,162 cm vagyok,és többiek szerint vékony vagyok..emellett kitűnő tanuló de nem stréber,Budapesten töltöm a fél életem,mivel közvetlen mellette lakom,egy nagyobb városban..szerintetek bennem van a hiba vagy még nem jött el az időm?a korombeli fiúk éretlenek,az idősebbek meg..túl perverzek...magamban állandóan egen gondolkodom,azért nem alszom most sem😂

2016. nov. 4. 23:44
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
82%
Mert felszínes vagy, öntelt és nagyképű.
2016. nov. 4. 23:44
 2/28 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem mindenki kíváncsi a szépségedre, hogy csak úgy hiszed, vagy tényleg az vagy.

Egyébként kissé nagyképű vagy a leírtak alapján.

2016. nov. 4. 23:47
 3/28 anonim ***** válasza:
75%
Támogatom...
 4/28 A kérdező kommentje:
Visszaolvasva tényleg annak tűnök de nem vagyok az egyáltalán,komolyam,amiket magamrol leírtam az a barátnőim és osztálytársaim véleménye,nem vagyok egoista!tisztában vagyok magammal kapcsolatban,van önkritikám,csak a véleményekre vagyok kivancsi..es ezeket azert irtam le mert a tobbseg ezt gondolja,de ha ezt gondolja miert nincs senki olyan..
 5/28 anonim ***** válasza:
87%
Nem csak kinézet kérdése.Egyébként hány éves vagy?
2016. nov. 4. 23:48
 6/28 A kérdező kommentje:
13 éves és ne mondjátok azt,hogy menjek a játszótérre játszani..mert kb az osztályból én vagyok az egyetlen aki nem csókolózott vagy ilyenek...és szerintem érettebb vagyok a koromnál,ez abban is nyilvánul meg,hogy a velem egykorúak még azon a szinten vannak,hogy röhögnek a földre leesett vizespalackon...
2016. nov. 4. 23:52
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
azért gondoljuk, hogy akkora arcod van, hogy nehezen fér be az ajtón, mert például ilyen kifejezéseket használsz, hogy "ragyás kockák" , .. akik ráadásul lefogadnom nem a bershkából öltöznek, meg éretlenek, már ha te annyira érettnek képzeled magad ... egyszóval te már egy ilyen rövid kis leírásban is magad alá helyezel egy csomó embert. mert te jobb vagy . hát ha te jobb vagy, akkor válogass a jobbak közül. a válasz a kérdésedre, lehet, hogy még nem jött le az időd, nem találkoztál azzal, aki úgy igazán megfogna, vagy te őt, de az is 100, hogy van benned hiba .. bőven ... és ha normális kapcsolatot akarsz, akkor ne ezzel hivalkodj, hogy milyen ruháid vannak - tudniillik azokat veszik neked a szüleid, nem tettél érte semmit, pusztán szerencse kérdése, ki milyen családba születik , és nagyon gyerekes gondolkozás ez is , hogy minden tényt magadról mások véleményére alapozol ... például azt is hogy vékony vagy vagy sem, pedig az eléggé konkrét megfogható téma, beleállsz a tükörbe és megnézed ... szóval azért még mielőtt nagyon belekezdenél kapcsolatosdit játszani, ha jót akarsz magadnak először magadban rakjál egy kis rendet
2016. nov. 4. 23:53
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Szóval öntelt is vagy. Mindenki úgy érzi hogy érettebb a koránál. Arról nem is beszélve hogy ha tényleg érettebben próbálsz viselkedni akkor meg tudod kinek fogsz kelleni.. a "pasik" (kisfiúk) még gyerekesebbek..
2016. nov. 4. 23:54
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Te meg azon a szinten vagy, hogy "jaj ha mindenki csókolózott akkor nekem is kell...". Ez is gyerekes felfogás. Ráadásul írtad is hogy írnak neked de elhajtod őket... akkor meg mit vársz? :D
2016. nov. 4. 23:55
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul, ha annyira érett lennél, nem így viselkednél és engem sem támadnál így, csak mert megkérdeztem a korodat, bár sejtettem.
2016. nov. 5. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!