Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért pont nekem nincs "pasim"?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pont nekem nincs "pasim"?

Figyelt kérdés

Az emberek szerint szép vagyok,sokan nyomulnak rám az igaz,de csak a ragyás kockák és persze messengeren..

Én tényleg mindent megteszek(magamat adva persze),hogy lehessen valakim de senki...szerintem jól öltözködöm(h&m,bershka,pull&bear..)kedves vagyok általában,próbálok mindig mosolyogni,de semmi az égvilágon...hosszú barna hajam van,barna szem,162 cm vagyok,és többiek szerint vékony vagyok..emellett kitűnő tanuló de nem stréber,Budapesten töltöm a fél életem,mivel közvetlen mellette lakom,egy nagyobb városban..szerintetek bennem van a hiba vagy még nem jött el az időm?a korombeli fiúk éretlenek,az idősebbek meg..túl perverzek...magamban állandóan egen gondolkodom,azért nem alszom most sem😂

2016. nov. 4. 23:44
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Nekem nem az számít,hogy ki milyen családba született meg hogy a bershkából öltözködjön..én nem vagyok nagyképe se öntelt,ezek mások vèleménye,a ruhásat meg pont azért tettem bele,mert a mai világban pont csak a külső számít mindenkinek..(nekem nem ez a kegfontosabb!!)

És bocsi ha egy elkényeztett kis szukának nyilvánultam meg a kérdésem kifejtéséből,de ez kell a fiúknak manapság..

2016. nov. 5. 00:00
 12/28 anonim válasza:
100%
Hát akkor mért számít neked, hogy ha valakinek az anyagi helyzete olyan, hogy csak ragyás kocka tud lenni, hogyha az neked nem is számít?
2016. nov. 5. 00:09
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Nyugtatásképp: Én17\L vagyok nekem se volt pasim meg ilyenek. De soha ne görcsölj rá semmire mert ezzel Mindenkit elijesztesz. Egyébként az eléggé gyerekes hozzáállás, hogy "mert ez kell a mai fiúknak". Valóban fontos a külső de mindenekelőtt egy fiúnak egy nagyszerű belső tulajdonsággal rendelkező lány kell. (hogy ezen belül kinek mi az változó).
2016. nov. 5. 00:14
 14/28 A kérdező kommentje:
Koszi utolso,legalabb te nem voltal bunko..:)
2016. nov. 5. 00:14
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vettem le a leírásodból hogy szerinted 3 féle fiú létezik:-a tökéletes (akivel még nem találkoztál),-a rossz(akivel mindennap találkozol),-és a kisebbik rossz (akivel szintén találkozol mindennap de hidegen hagy téged)

Egy kicsit változtass az efféle világképen,és mindenkibe/mindenbe próbálj találni valami pozitívat és boldog leszel...és észreveszed hogy a tökéletes mindvégig ott volt melletted csak eddig nem vetted még észre. 16/f :)

2016. nov. 5. 00:23
 16/28 A kérdező kommentje:
Amit irtal abban tenyleg van igazsag,es ezt nem nagykepusegbol mondom de csak meg kene nezned az egesz sulim egy napjat es rajonnel mirol beszelek..most ha a kulsot felretesszuk akkor az eretlenseguk a baj..es ezt komolyan mondom,nem tudom lehet ,szinte biztos hogy bennem vam a hiba,de komolyan mintha egy 20 éves agy lenne egy 13 éves külsőben..
2016. nov. 5. 00:27
 17/28 anonim ***** válasza:
48%

#15-s vagyok :D

A lányok mint tudniillik hamarabb érnek mint testileg mint pedig szellemileg is mint a fiúk,ilyen korban már a lányok komolyabbak míg a fiúk a kanos kutyák szintjén vannak (igen én is voltam azon a szinten...király volt :D).Ezt csak úgy orvosolhatnád /ha szeretnéd/ hogy egy kicsit ellazulsz és kikapcsolod az agyadat,hagyod hogy vigyen az áramlat. ;)

2016. nov. 5. 00:32
 18/28 A kérdező kommentje:
Sajnos akarva/akaratlanul sodródom az árral,mert a sok nálam éretlenebb között nem lehet önmagam maradni..
2016. nov. 5. 00:35
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért pont neked lenne? :D
2016. nov. 5. 00:37
 20/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom😂Mert kb minden téren olyan szerencsétlen vagyok..hátha ebben szerencsèm van😂
2016. nov. 5. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!