Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pont akkor fog megjönni...

Pont akkor fog megjönni amikor strandra megyünk. Tudom, hogy csak tamponnal lehet vízbe menni, de én még nem szeretnék tampont használni, mert félek hogy rosszul helyezem fel és valami gond lesz. Nincs valami ötletetek, hogy mit csináljak? :o 14/L

Figyelt kérdés

2016. aug. 9. 23:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Napozz!

Tampon nelkul eszedbe ne jusson vízbe menni!!! Meg amugy is meg csak 14vagy siman lehet hogy nemis akkor fog meg jönni.

2016. aug. 9. 23:20
 2/11 A kérdező kommentje:

Hát lehet, de àltalában akkor szokott :/

Amúgy napoznék csak ott lesznek a barátaim is (fiúk) akik észreveszik a dolgot és utánna ezzel fognak piszkàlni.

2016. aug. 10. 00:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Hat mast nemnagyon tudsz tenni mint hogy vagy tampon es akkor furodhetsz vagy betét es napozol... Ennyi de reménykedjünk hogy késni fog. De amugy nem olyan ordongosseg az a tampon felrakas csak minivel kezdd es olyankor amikor a legerősebb a verzesed,ehet elsore nem sikerul nekem is csak 3.madjara ment. De hajra
2016. aug. 10. 01:23
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! ^^

Lesz, ami lesz..Megpróbálom a minit és, ha nem akkor maradok itthon!

2016. aug. 10. 09:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Oks, szurkolok, ja de csak akkor probald ki a tampont ha megvan, vérzés nelkul nem lehet tampont hasznalni!
2016. aug. 10. 10:02
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! ^^

Lesz, ami lesz..Megpróbálom a minit és, ha nem akkor maradok itthon!

2016. aug. 10. 19:33
 7/11 A kérdező kommentje:
Bocsi a telóm sz@r és kétszer küldi el az üziket. Am gyógyszeren kívül lehet màssal késleltetni?
2016. aug. 10. 19:36
 8/11 xperialaci ***** válasza:
Olyankor azt kell csinalni , hogy erot veszel magadon es okollel felnyomod igenis azt a tampont :)
2016. aug. 10. 19:51
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát majd csak felmegy! :'D
2016. aug. 10. 22:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Esetleg megprobalhatod kesleltetni citrommal. Nekem egyszer bevált kb 1hetet késett. De nem mindenkinel mukodik.
2016. aug. 11. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!