Pont akkor fog megjönni amikor strandra megyünk. Tudom, hogy csak tamponnal lehet vízbe menni, de én még nem szeretnék tampont használni, mert félek hogy rosszul helyezem fel és valami gond lesz. Nincs valami ötletetek, hogy mit csináljak? :o 14/L
Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 23:16
11/11 A kérdező kommentje:
Pont azon gondolkodtam, hogy ki kéne próbálni...De ez bolti citromlével is működik? És, ha igen napi hányszor igyak és mennyit? :D
A másik kérdésem az lenne, hogy mivel 10 nap múlva megyünk, inkább előre hozom. A forró vizes trükkre gondoltam. Hány héttel előtte kène kezdeni és mennyi ideig kéne benne lenni? ^^
...És az utolsó kérdésem, hogy egy héttel előbbre hozható mert nagyon erős a vérzésem és sajnos 6-7 napig is eltart! :c
2016. aug. 11. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!