Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs pasim?
Figyelt kérdés
16 eves vagyok. Korulottem mar mindenkinek van. Tegnao eszembe jutott, higy mindjárt 17 vagyok, és hogy még nem volt pasim. Nem értem miért kerülnek. Szép vagyok, és az alakom is jó. Mindig sportoltam valamit,de nem vagyok túl izmos. Kedves vagyok, okos, és vicces is. Szeretek nevetni, optimistán állok az élethez. Persze nekem is vannam rosszabb tulajdonsagaim, ezzel tisztában is vagyok, de félek, hogy egyedül maradok. Hogy megy ez a kezdjünk el ismerkedni dolog? Köszönöm a válaszokat.2017. nov. 11. 15:20
11/13 anonim válasza:
16 vagy, nem maradtál le semmiről! Én 21 vagyok és 21 éve szingli. Szerintem is rossz "generáció" az oka, hogy azt hiszed ez ciki...hm vagy én már nagyon ciki vagyok.
12/13 A kérdező kommentje:
Kedves 4es! Nagyon köszönöm a kedves válaszod, remélem sokat gondolkodtál a megfelelő válaszon. Nem nagyon lehetsz kibekülve magaddal, hogy magányos perceidben mindenkiben a hibát keresed, és ezért sajnállak. Megjegyzem, én is elnyomhatok egy-két betűt. :)
2017. nov. 14. 19:21
13/13 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam cikinek. Ezt nem írtam bele a kérdésbe. Egyszerűen csak szeretném, ha valakinek fontos lennék. Köszönöm a rendes válaszokat!
2017. nov. 14. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!