Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha sose lesz senkim?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha sose lesz senkim?

Figyelt kérdés
Mit tegyek ha tudom hogy sose lesz senkim, és egy magányos, ronda nyomorék kis szerencsétlenként kell leélnem az egész életem?

2017. okt. 3. 20:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Linkelj már egy képet hogy milyen csajoknál próbálkozol
2017. okt. 14. 16:44
 22/26 A kérdező kommentje:
linkeltem privátban :)
2017. okt. 14. 22:46
 23/26 anonim ***** válasza:
nekem is ha lehet:)
2017. okt. 15. 03:52
 24/26 anonim ***** válasza:
Rendben, ahogy látom nem az elérhetetlen szupermodelleknél próbálkozol, bár a lány akit linkeltél elég jól néz ki. De annyira csak nem lehetsz ronda hogy minden ilyen lány sorra visszautasít. Lehet inkább azért utasítanak vissza mert súlyos önbizalom hiányod van. Vagy rossz a kisugárzásod.
2017. okt. 15. 12:55
 25/26 A kérdező kommentje:
Én tudom miért van ez SandyCat, azért mert kórosan sovány vagyok és sehogy se tudok hízni
2017. okt. 15. 21:13
 26/26 anonim ***** válasza:
Ne hízni akarj, hanem izmosodni. Folyamatos, több éves edzés+tömegnövelő étrend
2017. okt. 16. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!