Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha sose lesz senkim?
De jó hogy mindenki tudja milyen a másik amikor meg életetekben nem lattatok egymást
De most tényleg...te is kérdező...most itt sajnaltatod magad...ez eléggé idegesítő...csak igy olvasom hogy kiket írsz magadról...hat sok sikert....ilyen felfogással nem tudom ki fog faradozni hogy ebből egy minimális önbecsülést csikarjon ki
De te tudod
De ilyen emberrel senki nem akar kikezdeni mert úgyis csak a saját szerencsétlenségerol fog naphosszat dumálni Es a paroddal meg nem fogsz...Es ennek ha igy megy akkor nem lesz Jo vége
Es Amugy hetente 1 ...biztos mar vegigkostoltad a világ összes nőjet ilyen tempóval....Es soha nem tudhatod mikor jön a megfelelő partner
ES EBBOL AZ ONSAJNALATBOL KI****OTTUL ELEGEM VAN!!!!EZT FEJEZD BE!!!!!
Sajnálom de egy lány vagyok...Es nekem Ugy nem tetszenel
Nem tudom milyen vagy valójában se külsőre ,sem belsore
Lehet egy aranyos srác vagy...nem tudhatom...de ezzel az onsajnalattal nem érsz el semmit...mindegy mondatodbol hallatszik...Es ezt a lányok nem szeretik...egy bizonyos mértékig Oke...de alatta mar inkább ne...
Fogsz találni valakit ebben biztos vagyok...de azert fel kene tornaztatni az onbizalmad
Es ezt nem rossz szándékból mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!