Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose lesz senkim?

Figyelt kérdés
Magányosnak ėrezem magam szeretethianyós vagyok nagyon,vágyom egy társra akit kedvemre ölelgethetek.A környezetembe mindenkinek van szinte párja irigy kedve nėzek is rájuk.Szerintem sose lesz párom tudom,ilyen hozzállással nem is.Volt már egy barátom aki sajnos agreszív volt velem.Fiatal is vagyok tudom ràėrek mėg de hiányzik egy társ.Csak a fiúk nem buknak a magamfajta lányokra.
2016. jan. 25. 23:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hát velem is ez volt de megtaláltam azt akit szeretek és ő is ilyen volt öszebarátkoztunk oszt lett ami lett ne add fel a reményt
2016. jan. 25. 23:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én jelentkezem a pozícióra :)
2016. jan. 25. 23:30
 3/12 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
 4/12 anonim ***** válasza:
Hányéves vagy? :D
 5/12 anonim ***** válasza:

Én is vágyom már barátnőre csak eddig kudarcok értek meg engem se akartak elfogadni olyannak amilyen vagyok és ez a sok úgymond lelki sérülés odáig fajult hogy én is már borzasztóan vágyok egy társra.

Nekem mindig mondják hogy ne reagáljam túl, majd lesz valakim 23 évesen még fiatal vagyok. Persze könnyen beszélnek mert nekik vagy van párkapcsolatuk vagy épp kialakulóban van valami náluk, de eddig egy volt munkatársam aki 32 éves ő volt az aki megtudott engem érteni. Csak nála annyi a gond hogy felelőtlen, nagyképű, és 32 évesen nincs munkája mert nem volt elég jó neki az a munkahely ahol együtt dolgoztunk. Ott megvolt mindene, a munka közi szünetek rugalmasak voltak volt időnk normálisan kávézni, enni, sokszor egy kis pihenés is belefért és a kutya sem szólt érte, oké kellett melózni de nem szakadtunk meg benne és oké nem kerestük agyon magunkat vele de a környék leglazább munkahelye mert máshol ugyanezért a kevés pénzért megszakad az ember és ez neki nem kellett de más munkát nem is talált igaz nem is akar.

Lényegében fel a fejjel, kitartást. Ha úgy érzed írj privátot ismerkedhetünk is :)

2016. jan. 25. 23:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Milyen egy magadfajta lány?
2016. jan. 26. 05:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Hidd el nekem is kéne egy lány,és úgy sokkal rosszabb hogy már volt és tudom milyen érzés
2016. jan. 26. 07:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Mi az hogy "magadfajta"?
2016. jan. 26. 08:24
 9/12 anonim ***** válasza:
gyerekek forditok :D magamfajta = láthatatlan és csöndes nem feltűnő ami ugye tok király de ha nem vették meg észre azért van mert kövér... erre meg nem gondoltatok? a láthatatlan szép lányokat észreveszik elég hamar...
2016. jan. 26. 09:04
 10/12 anonim ***** válasza:
ismerek olyan kifejetetten csinos lányt is, aki sokáig volt egyedül
2016. jan. 26. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!