Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose lesz senkim?
Én is vágyom már barátnőre csak eddig kudarcok értek meg engem se akartak elfogadni olyannak amilyen vagyok és ez a sok úgymond lelki sérülés odáig fajult hogy én is már borzasztóan vágyok egy társra.
Nekem mindig mondják hogy ne reagáljam túl, majd lesz valakim 23 évesen még fiatal vagyok. Persze könnyen beszélnek mert nekik vagy van párkapcsolatuk vagy épp kialakulóban van valami náluk, de eddig egy volt munkatársam aki 32 éves ő volt az aki megtudott engem érteni. Csak nála annyi a gond hogy felelőtlen, nagyképű, és 32 évesen nincs munkája mert nem volt elég jó neki az a munkahely ahol együtt dolgoztunk. Ott megvolt mindene, a munka közi szünetek rugalmasak voltak volt időnk normálisan kávézni, enni, sokszor egy kis pihenés is belefért és a kutya sem szólt érte, oké kellett melózni de nem szakadtunk meg benne és oké nem kerestük agyon magunkat vele de a környék leglazább munkahelye mert máshol ugyanezért a kevés pénzért megszakad az ember és ez neki nem kellett de más munkát nem is talált igaz nem is akar.
Lényegében fel a fejjel, kitartást. Ha úgy érzed írj privátot ismerkedhetünk is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!