Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minél jobban vágyom arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél jobban vágyom arra, hogy valaki szerelmes legyen belém, szeressen, megbecsüljön. Annál inkább nem lesz senkim?

Figyelt kérdés
ha nem gondolok rá, majd akkor jön? :/ 26L
2015. okt. 16. 16:59
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Pontosan. Légy boldog egyedül s ha rendben vagy egyedül is akkor jön.
2015. okt. 16. 17:02
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Ez alapvetően minden mással is így van.

Egyébként a kettőnek semmi köze egymáshoz, csak az ember bebeszéli magának. Bár ha ANNYIRA vágysz rá, akkor már lehet, hogy ez kihat a viselkedésedre és amiatt nem találsz senkit. (Őrült vagy, vagy annak néznek.)

2015. okt. 16. 17:03
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Az emberek összességében ahhoz vonzódnak, ami bennük jó érzést generál. Egy önsajnálattól csöpögő ember mások energiáját emészti fel a saját szenvedése enyhítésére. Ezért keresi mindenki inkább azok társaságát, akik mellett jól elvannak, és akik pozitív energiát sugároznak nem negatívat. Lényegében akkor változik a helyzeted, amikor a saját lényed vonzó lesz másoknak, szívesen beszélgetnek veled. Amíg ez nincs meg, a szerelem is nehezen jön.
2015. okt. 16. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet, mert amikor nem akartam senkit, akkor sem jött senki, most, hogy szeretnék, még úgyse jön.
2015. okt. 16. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:
63%
ez 1 butaság! keress valakit ennyi ismerkedj senki se fog becsengetni hogy szia Lajos vagyok mától én leszek a pasid!
2015. okt. 16. 17:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
3-as, de attól mert erre vágyik nem jelenti hogy sajnáltatja magát, meg erről témázgat mindenkivel...
2015. okt. 16. 17:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is ugyan evvel a problémával állok szembe! Pedig kiírtam a nevem a csengőre! :) 10-es ha valakit érdekel. 26F

Jó lenne egy olyan lehetőség ami megoldaná Magyarország társkeresési problémáját.

2015. okt. 16. 17:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Attól függ...

Én is így vagyok, de én egy olyan helyen lakom ahol nagyon nehéz barátnőt találni, mert nagyon kevesen laknak itt. Nemrég szakítottunk, most szomorkodós időszak van.

26/F

2015. okt. 16. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:

De lesz, hisz itt vagyok én. :D

Viccet félretéve. Honnan tudod, hogy jelenleg nem szerelmes beléd senki, hogy nincs olyan férfi, aki teljesen odáig van érted? Nekem is volt már olyan, amikor oda-vissza voltam egy lányért, csak nem mertem kezdeményezni, főleg úgy, hogy mindig egy buszon utaztunk együtt, 100 ember társaságában. De egy idő után leszólítottam, lehet neked is most jön majd el ez az időszak. Az más kérdés, hogy nekem nem sikerült, mert volt barátja. :)

Azért, hogy valaki szerelmes legyen beléd, általában tenni kell vmit. Pl ismerkedni, akár itt, akár az utcán. Persze nem minden szembejövővel, csak aki szimpatikus. Még kezdeményezned sem kell feltétlenül, mert egy ha egy pasinak fel tudod kelteni az érdeklődését élőben, akkor úgyis kezdeményezni fog. Előbb utóbb.

A lényeg, hogy ne görcsölj ezen, mert akkor belebolondulsz előbb utóbb. Egy idegileg instabil lány pedig nem túl kelendő. :)

De ha nincs jelentkező, én mindig itt leszek neked. :D

29F

2015. okt. 16. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!