Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem voltam még szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem voltam még szerelmes? 22f

Figyelt kérdés
Még nem voltam szerelmes. Csak fellángolást éreztem lányok iránt, de az nem szerelem volt. Volt már barátnőn, de akkor sem éreztem azt, amit szerelemnek nevezünk. Nem éreztem a pillangókat és semki ilyesmit. Lelkileg én egy sekély ember lehetek. Legfőképpen csak szexkapcsolataim voltak. Nem tudott egy lány sem úgy meg fogni. Kezdem azt hinni, hogy egyedül maradok, mert nem tudok szerelmes lenni. Mi lehet a baj velem?
2015. szept. 27. 21:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Veled semmi, maximum csak annyi, hogy eddig nem a megfelelő nővel voltál. Ennyi.

Jelenlegi párom is 29 évesen volt először szerelmes, és belőle a szerelmet én hoztam ki. Előttem volt 4-5 barátnője, beléjük nem volt szerelmes, viszont belém már igen.

2015. szept. 27. 21:49
 2/2 Clark Kent.. ***** válasza:
Addig örülj. A szerelemmel együtt járhat a szerelmi bánat is, abból meg nehéz kikeveredni, főleg az első alkalommal.
2015. szept. 27. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!